Hem > V > Vad Krävs För Att Få Studentkort?

Vad krävs för att få studentkort?



För att vi ska kunna godkänna ditt Studieintyg behöver det vara på engelska eller svenska samt innehålla:

  1. Skolans/Lärosätets namn.
  2. Ditt namn och personnummer/födelsedatum.
  3. Din studieomfattning dvs antal poäng och kurstid för aktuell termin.

Läs mer

Related

Vad krävs för att köra Windows 10?

Den senaste versionen av Windows är Windows 7SP1 eller Windows 8.1 Update. En processor är ett system med 1 gigahertz eller snabbare. Mängden ram är 1 gigabyte för 32-bitar eller 2 gigabyte för 64-bitar.

Vilka butiker har studentrabatt?

Apple, H&M, Comviq, ASOS och Hotels.com för att underlätta svenska studenters vardag och för att få studentplånböckerna att räcka längre. Alla studentrabatter är tillgängliga i Mecenat-appen och på Mecenat.com. Följaktligen, när får man studentrabatt? Mecenatkortet. Mecenatkortet ges ut kostnadsfritt till studerande från första årskurs på gymnasiet fram till examen från universitet eller högskola. Har du CSN bidrag eller lån skickas kortet till dig automatiskt. Studerar du utan CSN måste du be om ett studieintyg från skolans expedition för att ansöka om kortet.

Med hänsyn till detta, vad är studentresesymbolen?

För att få Studentresesymbolen på ditt Mecenatkort måste du studera med minst 50% studieomfattning under terminen och i minst 10 veckor under terminen på universitet, högskola, komvux eller annan utbildning som är berättigad till studiemedel från Centrala studiestödsnämnden (CSN). Kan man ha både Studentkortet och Mecenat? Nu kan du få både Studentkortet STUK och Mecenatkortet som ett digitalt kort i mobilen. Du slipper alltså knöka plånboken full med ytterligare två kort.

By Gyatt Giebner

Similar articles

Vilka Sudio hörlurar är bäst? :: Varför funkar inte strömsparläge?
Användbara länkar