Hem > H > Hur Får Man Mobilbatteriet Att Hålla Längre?

Hur får man Mobilbatteriet att hålla längre?

Carlos 8 tips för ett längre batteriliv:

  1. Låt inte mobilen bli helt urladdad, och låt den heller inte ligga urladdad en längre tid.
  2. Ladda den inte fullt.
  3. Mellan 20 och 80 procents laddning är bäst.
  4. Utsätt inte mobilen för hög värme eller låg kyla.
  5. Dra ned ljusstyrkan på skärmen.

Läs mer

Related

Hur får man iPhone batteri att hålla längre?

Du kan förlänga batteritiden på din enhet genom att justera skärmens ljusstyrka och använda internet. Om du vill förlänga batteritiden kan du aktivera automatisk ljusstyrka eller minska skärmens ljusstyrka. Kontrollcentret kan användas för att minska ljusstyrkan.

Varför laddar min iPhone ur så snabbt?

Batterier kan slitas olika

Batterier som ofta laddas ur helt, ofta befinner sig i varma miljöer och ofta laddas med snabbladdare kan slitas ut snabbare. Det kan göra att batterier förlorar kapacitet långt innan 500 cykler. iOS håller koll på iPhone-batteriers hälsa och användning.
Med hänsyn till detta, när är batterihälsan dålig? Apple anser att en iPhone med batterikapacitet på 80 % eller högre är i optimalt skick. Faktum är att Apple bryr sig så mycket om batterihälsa att deras ett års garanti täcker alla batterier med 80 % kapacitet eller mer.

Man kan också fråga hur mycket kostar det att byta batteri på mobilen?

Om din iPhone omfattas av garanti, AppleCare+, eller av konsumentköplagen byter vi ditt batteri utan avgift. Varför går Batterihälsan ner? Ladda inte när det är för varmt. Värme och batterier hör inte ihop. Att ladda telefonen från en powerbank på stranden i stekande stol är lite av ett värsta-scenario för batterihälsan. Försök hålla telefonen i skugga om du måste ladda en het sommardag.

Related

Hur sparar man på Mobilbatteriet?

Många människor vet inte att det är möjligt att undvika att mobiltelefonen laddas med några enkla inställningar. Låt inte batteriet laddas ur helt och hållet. Batteriets bästa vän är flygplansläge. Du bör uppdatera dina appar. Det är en bra idé att använda en mörk bakgrundsbild. Ljusstyrkan bör dras ner. Stäng av din lokalisering.

Dessutom, varför måste jag ladda mobilen så ofta?

Så förlänger du batteriets livslängd

Dagens moderna litiumbatterier mår som bäst när de hålls mellan 40 till 80 procents kapacitet. Med andra ord är det bästa faktiskt att ladda upp mobilen lite åt gången.
Därmed, varför drar min mobil så mycket ström? Snabbt internet, högupplösta skärmar och videoinspelning i 4K drar mer batteri än vad tidigare funktioner gjorde. Nya mobiler har ofta så mycket lagringsutrymme att du inte behöver tömma den, men med all onödig information som ligger på mobilen blir den långsammare att använda.

Man kan också fråga hur länge håller iphone 8 batteri?

Beroende på hur lång tid som har förflutit från att iPhone-enheten tillverkades tills att den aktiverades kan batterikapaciteten visas som något lägre än 100 %. Ett vanligt batteri är utformat för att behålla upp till 80 % av sin ursprungliga kapacitet vid 500 fullständiga laddningscykler under normala förhållanden. Vad är det som drar batteri iPhone? Andra saker som drar mycket batteri på iPhone/iPad

Det är inte bara appar som drar batteri på iPhone och iPad. Den största batteritjuven är utan tvekan skärmen och dess ljusstyrka. Också Bluetooth, Wi-Fi, GPS-tjänster och andra funktioner bidrar till att batteriet tar slut.

Hur får man iPhone batteri att hålla längre?

Det finns två enkla sätt att förlänga batteritiden, oavsett hur du använder enheten: justera skärmens ljusstyrka och använd wifi. Minska skärmens ljusstyrka eller aktivera Automatisk ljusstyrka för att förlänga batteritiden. Du minskar ljusstyrkan genom att öppna Kontrollcenter och dra reglaget för ljusstyrka neråt.

By Olivie Lale

Similar articles

Hur mycket kostar det att byta batteri i en iPhone 6? :: Hur kollar man Batterihälsan på iPhone?
Användbara länkar