Hem > H > Hur Tillåter Jag Popup-Fönster Iphone?

Hur tillåter jag popup-fönster Iphone?

Tillåta eller blockera popupfönster på en webbplats

Öppna webbplatsen. I Safari på datorn väljer du Safari > Inställningar och klickar på Webbplatser. Klicka på Popupfönster till vänster. Se till att rulla till nederkanten av listan ifall du inte ser Popupfönster.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Dessutom, vad är popup blockerare?

Syftet med popup-blockerare är att stoppa oönskade popup-fönster, men beroende på dina inställningarna kan ibland även nyttiga funktioner blockeras. Därför är det viktigt att lära sig hur man hanterar det. Moderna webbläsare har nästan alltid någon form av popup-blockerare. Hur fungerar pop ups? Popup-fönster (av engelskans popup window), även popup-sida, är ett fönster som visas framför andra fönster i ett datorbaserat grafiskt användargränssnitt, ofta utan att användaren själv gjort något särskilt för att fönstret ska visas.

Med detta i åtanke, var tillåter jag pop up fönster?

tillåta popupfönsterpopupfönster

Aktivera eller inaktivera popupfönster

  • Öppna Chrome-appen.
  • Tryck på Mer Inställningar .
  • Tryck på Innehållsinställningar.
  • Aktivera eller inaktivera Blockera popup-fönster.
Följaktligen, vad är aviseringar samsung? På vissa Android-enheter kan du välja vilket slags aviseringar en app får skicka: Med avisering: Ett ljud hörs, du får ett meddelande på låsskärmen och appens ikon visas i statusfältet. Tyst: Inget ljud hörs och telefonen vibrerar inte. Däremot visas aviseringen när du sveper nedåt från skärmens överkant.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Hur vet jag om det är virus i mobilen?

Särskilt Android-enheter kan ha skadlig kod som inte bara kan raderas genom att ta bort den misstänkta appen. För att upptäcka och ta bort denna typ av skadlig kod från din mobiltelefon behöver du ett antivirusprogram för Android. Folk frågar också hur man får bort virus från mobilen? Det finns många olika varianter på virus och det skiftar hela tiden. Ett tips är att söka på nätet och framförallt hos de ledande tillverkarna av antivirusprogram. Det finns ett antal olika företag som tillhandahåller antivirusprogram som är anpassade för bland annat mobiltelefoner.

Därefter, hur får man bort spam på mobilen?

Om du får irriterande aviseringar från en webbplats kan du inaktivera behörigheten.

  1. Öppna Chrome-appen. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Öppna en webbsida.
  3. Tryck på Mer till höger om adressfältet Information .
  4. Tryck på Webbplatsinställningar.
  5. Tryck på Aviseringar under Behörigheter.
  6. Inaktivera inställningen.
Vad är Aviseringsinställningar? Om aviseringsinställningar

Aviseringssystemet är alltid aktivt. I panelen Aviseringsinställningar för ditt aktivitetsflöde kan du välja vilka aviseringar som du får om aktiviteter i alla dina Original- och Ultra-kurser: Aktivitetsflöde: Välj vilka aktiviteter som visas i ditt Flöde.

Vad är push meddelande på Facebook?

Så här ändrar du push-aviseringarna för mobilen i Android-enhetens inställningar (OS 6.0+): Gå till enhetsinställningarna. Tryck på Appar och aviseringar. Tryck på Facebook och sedan på Aviseringar.

By Nedi

Similar articles

Hur startar man om OnePlus? :: Hur tar jag bort oönskade aviseringar?
Användbara länkar