Hem > V > Varför Är Jag Ängslig?

Varför är jag ängslig?

Personlighetssyndrom ängslig form innebär en känsla av otillräcklighet, rädsla för kritik och negativa omdömen samt en känsla av att inte vara omtyckt. Man undviker social kontakt av rädsla för att bli ogillad, förlöjligad eller avvisad.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Vad betyder ordet behandling?

Ordet behandling är en synonym till hantering och kur och kan bland annat beskrivas som ”skötsel, (medicinsk) vård”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av behandling samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Följaktligen, vad betyder sköta om? Sköta om betyder i stort sett samma sak som fixa till eller visa omsorg för men har ett brett spann av synomymer.

Vad betyder ordet acceptera?

Acceptera betyder ungefär detsamma som finna sig i. Vad betyder understundom? Understundom betyder ungefär detsamma som ibland.

Related

Varför heter det Cigarettuttag?

Nya bilar har en plastkontakt i uttagen med en liten cigarettsymbol för att visa att det finns en cigarettändare under kontakten.

Vad är Ragnarök synonym?

Ragnarök betyder ungefär detsamma som domedag. Vad är dubier? Dubier betyder ungefär detsamma som betänkligheter.

Folk frågar också vad betyder fermt?

Ferm betyder i stort sett samma sak som snabb. Därmed, Är fyrsidig? Se nedan vad fyrsidig figur betyder och hur det används på svenska. Ett begrepp inom matematiken; kan avse kvadrat, trapets, polyeder, romb, parallellogram, rektangel och pyramid.

Kan vara för ofärgat?

Ordet ofärgad är en synonym till opartisk och objektiv och kan beskrivas som ”inte färgad, utan färg ”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av ofärgad samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

By Darmit

Similar articles

Vad gör en supraledare? :: Hur lång är halvtidsvilan i Super Bowl?
Användbara länkar