Hem > V > Vad Är Landskoden I Sverige?

Vad är landskoden i Sverige?

Om man vill ringa till Sverige från ett annat land, till exempel från Storbritannien, behöver man slå 0046 följt av det svenska telefonnumret (dock inte första nollan i riktnumret). På telefoner som har en "+"-tangent kan man istället för utlandsprefixet använda den. Exemplen ovan blir då +355 respektive +46.

Läs mer

Related

Vad vinner man i 1 mot Sverige?

Vad kan jag göra för att vinna? Förutom äran har du chansen att vinna upp till totalt 50 000 och sedan får du prata med Babben i en direktsändning.

Vems är nummret?

App till Android

Så nästa gång du undrar vem som ringer och stör dig, då hittar du informationen här både snabbt och enkelt. Vi har såklart även applikation till Android samt Windows Phone. Installera vår gratis app så varnas du direkt när telefonförsäljaren ringer dig.
Vem har 090? S: Nummer ur 90-serien är s.k. inrikesspecifika nummer som medför att de inte är nåbara från andra länder precis såsom det historiskt varit för Fröken Ur (90510). Anledningen till att de inte är nåbara från andra länder är för att det skulle kunna bli krockar med nummer inom riktnummerområde 090 (Umeå).

Var är riktnummer 035?

035 är riktnummer till Halmstad. Följaktligen, vilket landsnummer 387? Landskod till Bosnien och Hercegovina är 387.

Related

När släpptes Nintendo 64 i Sverige?

Nintendo 64 eller N64, arbetsnamn: Project Reality och Ultra 64, är det japanska företaget Nintendos tredje stationära spelkonsol. Maskinen lanserades i Japan den 23 juni 1996, i Nordamerika den 29 september 1996 och i Europa den 1 mars 1997.

Vilket land är TPE?

vilket land

KodNation (NOK)Andra koder i bruk
ALGAlgerietAGR (1964), AGL (1968 SS)
ANDAndorra
ANGAngola
ANTAntigua och Barbuda
Därmed, vem har landsnummer 0025? Runt om i landet har personer ringts upp av telefonnummer som börjar på +252, Somalias landsnummer. – Vår och polisens rekommendationer står fast, ring inte upp om du har ett missat samtal, säger Marcus Haglund på Telias presstjänst.

Och en annan fråga, hur kan man kolla upp telefonnummer?

Hittar du inget med Swish, Eniro eller Hitta kan du ta hjälp av Google. Rör det sig om ett telemarketingföretag eller en bedragare är chanserna stora att det finns information om telefonnumret på internet. Och därefter, vem har nummer 076? Personer som söker efter 076 befinner sig främst i Stockholms län. Andra vanligt förekommande län är Västra Götalands län samt Skåne län.

Vem ringde från utlandet 21?

Polisen och operatör varnar för bluffsamtal

De senaste dagarna har många svenskar sett att de haft missade samtal från telefonnummer som börjar på +252. Det är Somalias landskod – men många svenskar har fått samtal därifrån utan att ha någon form av relation till landet överhuvudtaget.

By Angele

Similar articles

Vem ringde 0907850050? :: Vad betyder ikoner på Tinder?
Användbara länkar