Hem > H > Hur Synkar Man Sin Fitbit?

Hur synkar man sin Fitbit?

Hur synkroniserar jag min enhet med Fitbit-appen? Data synkroniseras automatiskt med Fitbit-appen under hela dagen. Varje gång du öppnar Fitbit-appen synkroniseras din enhet automatiskt när den är i närheten. Du kan även använda alternativet Synka nu i appen när som helst.

Läs mer

Related

Hur byter man armband på Fitbit Charge 2?

Bandet är lätt att knäppa på och av med en knappfäste. En plugg används mellan bandet och klockan för att byta armband på Charge 2.

Hur uppdaterar jag Fitbit?

Med din laddade Fitbit-enhet i närheten öppnar du Fitbit-appen. din enhetsbild. Nudda den rosa knappen Uppdatera. Detta alternativ visas bara om en uppdatering är tillgänglig. Hur ansluter man Fitbit? Du behöver nämligen ladda ner Fitbit-appen. Den finns tillgänglig för både iOS och Android, så det är bara att gå in i din app-butik och ladda ner den. Om du hellre föredrar det, så går det att komma igång också via din mac eller pc.

Därefter, hur uppdaterar man fitbit versa?

Firmware-uppdateringar blir tillgängliga om du låter Fitbit-appen köras i bakgrunden. Öppna Fitbit-appen med din laddade Fitbit-enhet i närheten. Gå till fliken Idag> din profilbild> din enhetsbild. Därifrån trycker du på den rosa uppdateringsknappen. Kan inte logga träning Fitbit? Om du glömde att ta på dig Fitbit-enheten, eller om du vill registrera en aktivitet som inte upptäcks automatiskt, loggar du manuellt in på Fitbit-appen. Nudda fliken Idag . Logga. Nudda en nyligen utförd aktivitet eller sök efter en träningstyp.

Related

Vilka olika Fitbit finns det?

Charge 4 har allt som Luxe har, men den har också inbyggd GPS, har en höjdmätare och är kompatibel med Fitbit Pay, så den är bättre på att exakt spåra träningspass. Versa 2 rör sig inom området klockor.

Därefter, kan inte uppdatera fitbit?

Om uppdateringen misslyckas, starta om din telefon och försök igen. Om du inte kan uppdatera din klocka över Wi-Fi följer du instruktionerna på skärmen i Fitbit-appen för att uppdatera din klocka över Bluetooth istället. Observera att firmware-uppdateringar via Bluetooth kan ta betydligt längre tid att slutföra. Hur lägger man till träning på Fitbit? Från översikten på fitbit.com klickar du på kugghjulsikonen . Klicka på din enhetsbild. Redigera och välj en träning som du vill lägga till i genvägslistan. Klicka på Spara.

Med detta i åtanke, hur nollställa fitbit?

Så här raderar du din data från din enhet:

  1. På Fitbit-enheten öppnar du appen Inställningar. Rensa användardata.
  2. När du blir ombedd att göra det, tryck på skärmen under 3 sekunder och släpp. När ditt aktivitetsarmband vibrerar och klockskärmen visas raderas dina data.
Hur tillförlitlig är Fitbit? Men trots att armbanden funnits några år kan de fortfarande inte ange rätt kaloriförbrukning, visar Testfaktas test. De bästa armbanden i testet har en felmarginal på över 25 procent i snitt och vissa armband visar hela 50 procents fel. – Det är på tok för mycket.

Därmed, hur registrerar fitbit steg?

Fitbitsteg

Justera din steglängd.

  1. Från fitbit.com-översikten klickar du på kugghjulsikonen.
  2. Klicka på Personuppgifter.

By Ro Jessop

Similar articles

Vad är aktiva minuter Fitbit? :: Vilken app till IKEA högtalare?
Användbara länkar