Hem > V > Vad Är Apple-Id Verifieringskod?

Vad är Apple-ID verifieringskod?

Med tvåfaktorsautentisering behöver du en verifieringskod för att logga in på en ny enhet eller webbläsare med ditt Apple-ID. När du loggar in med ditt Apple-ID på en ny enhet eller webbläsare bekräftar du din identitet med ditt lösenord plus en sexsiffrig verifieringskod.

Läs mer

Related

Hur sätter man på text på Apple tv?

Under Hörsel väljer du undertexter och textning på din Apple TV, iPad, iPod touch eller streamingenhet. Om du vill aktivera den väljer du Slutna textningar. Du kan ändra stil och alternativ för undertexterna.

Hur hittar jag min nyckelring?

Se dina sparade inloggningsuppgifter i iOS:

Gå till Inställningar->Safari->Lösenord och autofyll och välj “Sparade lösenord”. Där listas alla dina sparade inloggningsuppgifter, och för att få tillgång till dem måste du ange din lösenkod, vilket oftast är en 4-siffrig kod.
Och därefter, hur autentiserar man? Google har olika typer av tvåfaktorsautentisering. Utöver traditionella lösenord kan användare ange en engångskod som de får via sms eller röstsamtal eller som de genererar med appen Google Authenticator, som körs på Android och på Apples mobila operativsystem iOS.

Med tanke på detta, vad är min verifieringskod?

Verifieringskoden är en tresiffrig kod som används som verifikation för att öka säkerheten vid kortbetalningar på internet. Du hittar koden i signaturfältet på baksidan av ditt kort (de tre sista siffrorna). Har fått verifieringskod från Google? Om du använder tvåstegsverifiering har du valt att få en verifieringskod via sms när du loggar in. Koden ger kontot ett extra skydd. Läs mer om tvåstegsverifiering. Om du skapar ett Google-konto kan vi be dig att ange en verifieringskod som vi skickar till din mobil.

Related

Vilken upplösning på Apple TV?

HD-videor har en upplösning på 1 920 x 1 080, men 4K-videor har en upplösning på 3 840 x 2 160. Det finns ett brett utbud av färger och ljusstyrka.

Varför får jag verifieringskod från Apple?

Verifieringskoder. En verifieringskod är en temporär kod som skickas till din betrodda enhet eller ditt betrodda telefonnummer när du loggar in på en ny enhet eller webbläsare med ditt Apple-ID. Du kan även få en verifieringskod från Inställningar på den betrodda enheten. Med detta i åtanke, har du inte fått en verifieringskod? Du fick ingen verifieringskod

Om vi upptäcker något ovanligt med hur du loggar in, till exempel din plats, kanske du inte kan få en verifieringskod via sms. Om ett sms med en verifieringskod har skickats till telefonen kontrollerar du att abonnemanget och den mobila enheten har stöd för sms.

På motsvarande sätt, måste man ha tvåstegsverifiering?

Ditt konto är säkrare om både lösenord och verifieringskod krävs för att logga in. Om du slutar använda detta extra skydd behöver du bara ange lösenordet när du loggar in. Det kan innebära att det blir enklare för obehöriga att få åtkomst till kontot. Hur fungerar nyckelring iPhone? Med iCloud-nyckelring kan du hålla dina lösenord och annan säker information uppdaterad på dina olika enheter. iCloud-nyckelringen kommer ihåg saker så att du slipper. Den fyller i dina uppgifter automatiskt, till exempel användarnamn och lösenord i Safari, kreditkort och wifi-lösenord på alla enheter som du godkänner.

Hur hittar man sina sparade lösenord?

Visa, radera eller exportera sparade lösenord

Du kan se vilka konton som har sparade lösenord genom att gå till passwords.google.com eller visa lösenorden i Chrome. Du måste logga in igen för att se lösenorden.

By Takeshi

Similar articles

Vart ser man sina sparade lösenord? :: Vilka övervakningskameror?
Användbara länkar