Hem > H > Hur Loggar Jag In På Icloud?

Hur loggar jag in på iCloud?

Gå bara till iCloud.com och logga in med ditt Apple-ID. Om du redan har använt iTunes Store, iCloud eller någon annan Apple-tjänst kanske du redan har ett Apple-ID.

Läs mer

Related

Hur överföra bilder från iPhone till iCloud?

Du kan gå till inställningarna på din enhet.

Vad kostar molnlagring?

500 GB kostar 29 kronor per månad och för 10 terabyte får du betala 99 kronor per månad. Hur säkerhetskopierar man sin telefon? Du kan konfigurera telefonen så att den säkerhetskopierar dina filer automatiskt.

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Välj Google. Säkerhetskopiera. Valfritt: Om det är första gången du säkerhetskopierar aktiverar du Säkerhetskopiering i Google One och följer anvisningarna på skärmen.
  3. Tryck på Säkerhetskopiera nu.

Vad händer om man inte säkerhetskopierar iPhone?

Om du får ett meddelande om att det inte finns tillräckligt med diskutrymme. Om du får ett meddelande om att det inte finns tillräckligt med diskutrymme när du försöker säkerhetskopiera enheten, frigör du utrymme på datorn. Om meddelandet fortfarande visas när du har frigjort utrymme kontaktar du Apple-supporten. När flytta över simkort till ny iPhone? Vänta på att mobilabonnemanget ska aktiveras på din nya iPhone. Ditt tidigare SIM-kort inaktiveras när mobilabonnemanget på din nya iPhone aktiveras. Om banderollen Slutför inställningen av din operatörs mobilabonnemang dyker upp på din nya iPhone trycker du på den.

Related

Hur loggar man in på Amazon Prime?

Du kan öppna appen Prime Video. Välj Registrera dig på Amazons webbplats för att registrera din enhet. Du ska ange koden på webbplatsen som du får den från. Om du har ett Amazon-konto visas inloggningsalternativet på vissa enheter.

Och därefter, kan man säkerhetskopiera iphone utan sim-kort?

Välj den Standard säkerhetskopiering och välj de filer du vill säkerhetskopiera. Klicka på Start för att säkerhetskopiera filen. När det är klart ska du koppla bort din iPhone. Nu kan du aktivera din iPhone utan SIM-kort. Vad kan man göra för att få mer lagringsutrymme? 9 tips på hur du får mer utrymme i din Iphone

  1. Ta bort appar som du inte använder.
  2. Ta reda på vilka appar som tar mest plats.
  3. Radera alla miljoner sms.
  4. Var petig med vilken musik du lyssnar på
  5. Ta en back up på alla bilder.
  6. Behåll inte båda bilderna när du fotar i HDR.
  7. Rensa webbläsaren från historik.
  8. Skippa Instagram-bilderna.

Dessutom, kan man sätta i mer minne i iphone?

Rensa appar, bilder och video.

Se även över dina appar, det kan finnas appar i din iPhone som du inte använder, eller inte använt på ett tag. Bilder, appar och video tar mycket plats, och en rensning kommer ge dig mycket mer utrymme på din iPhone.
Hur ökar man lagringsutrymme på iPhone? Så här uppgraderar du på din iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Hantera lagring eller iCloud-lagring.
  2. Tryck på Köp mer utrymme eller Ändra lagringsplan.
  3. Välj en plan och följ instruktionerna på skärmen.

Var finns raderade bilder?

Kontrollera mappen Senast raderade

Om du av misstag raderade din bild eller video hamnar den i mappen Senaste raderade. Gå till Bilder > Album och tryck på Senast raderade i avsnittet Verktyg. Om du ser en saknad bild eller video kan du flytta tillbaka den till albumet Senaste.

By Wardle

Similar articles

Hur får man tillbaka säkerhetskopian till iPhone? :: Vad gör man när iCloud är fullt?
Användbara länkar