Hem > V > Vad Är Min Gamla Iphone Värd?

Vad är min gamla iPhone värd?

Vad kan jag panta? Telia tar emot alla mobiltelefoner och surfplattor*, från alla leverantörer och operatörer, oavsett skick, till exempel en trasig skärm. Beroende på skick, märke och modell får du ett värde på enheten.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Med hänsyn till detta, kan man sälja sin gamla iphone?

Att sälja din telefon till Swappie är en trygg och säker process. Från det ögonblick när din telefon lämnar dina händer till det ögonblick du får din betalning hanteras din telefon och din betalning på ett säkert sätt av branschexperter. Finns det något värde i gamla mobiltelefoner? Men det gå också att få bra med pengar om du har betydligt äldre mobiler liggande hemma i byrålådan. Klassikern Nokia 3 310 har ett värde på mellan 100 och 600 kronor, och har du en Apple Iphone 2G, den första i serien, kan du räkna med minst 1 000 kronor.

Och därefter, hur mycket kostar en iphone 5s?

Lägsta pris på Apple iPhone 5S 16GB är 3 688 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik. Var köpa begagnad iPhone? Vi erbjuder begagnade iPhones till billigt pris som har blivit fullt inspekterade och rengjorda av en certifierad Apple tekniker. Vi erbjuder 12 månader garanti och 14 dagars gratis retur för alla våra produkter.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Och en annan fråga, vad är en iphone se värd?

pris: 5 495 kronor (64 GB), 6 095 kronor (128 GB), 7 395 kronor (256 GB). Pris: 64 GB: Från 4 579 kronor via Prisjakt. 128 GB: Från 5 179 kronor via Prisjakt. 256 GB: Från 6 850 kronor via Prisjakt. Hur mycket får man för sin gamla mobil? Det kan röra sig om allt från 399 till drygt 5 000 kronor för en iPhone X 256GB i gott skick. Andra operatörer, som Telia, Tele2 och Telenor, har liknande listor för ett stort antal modeller. Listan nedan visar hur mycket det går att få i avdrag på abonnemangskostnaden för sin gamla mobil vid köp av en ny.

Vad kan jag få för min telefon?

Hos MyTrendyPhone kan du sälja din mobil extremt enkelt och snabbt. Vi erbjuder bra priser och vi tar även emot skadade enheter. Vi ska se till att telefoner som säljs till oss antingen återvinns på ett ansvarsfullt sätt eller repareras och säljs vidare till någon som behöver dem. Följaktligen, kan man få pengar för gamla mobiler? Skicka in din gamla telefon och få tillbaka pengar! Att återvinna mobiltelefonen kan vara ett utmärkt sätt att tjäna lite extra pengar på sina gamla telefoner som ligger och skräpar. Det finns idag ett flertal aktörer som arbetar med återvinning av mobiltelefoner och du kan faktiskt tjäna en liten slant på det.

Folk frågar också vad är din telefon värd?

Besök en Tre-butik för att värdera din mobil, välj sedan om du vill skänka pengarna till Barncancerfonden eller använda pengarna till att reducera din abonnemangskostnad. Om du inte är kund hos Tre går det ändå bra att lämna in din gamla mobil i en Tre-butik och skänka värdet av telefonen.

By Ajani Grun

Similar articles

Hur mycket är en iPhone 6S värd? :: Kan man sälja sin gamla iPhone?
Användbara länkar