Hem > V > Vad Kostar Youtube Premium Lite?

Vad kostar YouTube Premium lite?

Det nya abonnemanget heter Premium Lite och kostar 69 kronor/månad och erbjuder i likhet med det vanliga abonnemanget möjligheten att uppleva Youtube utan annonser. Det som däremot saknas är möjligheten att ladda hem video, uppspelning i bakgrunden samt att tillgången till Youtube Music Premium saknas.

Läs mer

Related

Hur mycket kostar 3D Printing?

En 3D-skrivare för entusiaster kostar mellan 15 000 och 35 000 kr, en 3D-skrivare för professionella skapare kostar mellan 35 000 och 60 000 kr och en 3D-skrivare för industriellt bruk kostar mellan 200 000 och 1 000 kr.

Folk frågar också vad innebär prenumerera på youtube?

När du prenumererar på en kanal visas alla nya videor som publiceras på den kanalen i flödet Prenumerationer. Du kan också få aviseringar när en kanal du prenumererar på publicerar nytt innehåll. Som standard skickar vi bara aviseringar om kanalens höjdpunkter. Dessutom, kan barn ha youtube kanal? Så här fungerar YouTube Kids

YouTube Kids-appen och webbupplevelsen innehåller populära barnvideor och nytt innehåll som levereras på ett sätt som är säkert och lätt att använda för barn. Du måste konfigurera YouTube Kids för ditt barn innan hen kan använda det.

Och en annan fråga, hur gör man en film på youtube?

För att publicera en film går du in på www.youtube.com och klickar på Logga in. Om du inte redan har ett användarkonto (en Gmail-adress går bra) väljer du Skapa ett konto och följer instruktionerna. Klicka sedan på Ladda upp, Välj filer som du vill ladda upp. Leta reda på din videofil och välj OK. Hur ska man lägga in en film på YouTube? Ladda upp videor i YouTube Studio

  1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Längst upp till höger klickar du på SKAPA. Ladda upp videor .
  3. Välj filen du vill ladda upp.

Related

Vad kostar en 8K tv?

Den nya Q700T är den billigaste 8K-TV:n hittills, och priserna verkar riktigt hyggliga. Det finns en antydan om cirka 35 000 för 65-tummaren. Storebror Q800T finns inte i en mindre skärmstorlek.

Man kan också fråga vad ska man tänka på när man granskar information på youtube?

Granska Youtube

  1. Vad är Youtube för sorts webbplats?
  2. Berätta kort om webbplatsens historia. När och hur startades tjänsten? Varför startades tjänsten?
  3. Använder du Youtube? Om ja, ge exempel på kanaler du följer och vad du söker där.
  4. Vilka är de största Youtube-kanalerna och hur vet du det?
Dessutom, vilka är de största youtube kanalerna och hur vet du det? I världen
  • T-Series. T-Series. Indien. Hindi. 186 000 000.
  • Cocomelon. 113 000 000. 23 759 000 000. Utbildning.
  • PewDiePie. Sverige. Engelska. 110 000 000.
  • SET India. Indien. Indiska. 123 000 000.
  • MrBeast. MrBeast. USA. 93 500 000.
  • 5-Minute Crafts. Ryssland. Engelska. 71 400 000.
  • Zee Music Company. 69 700 000. 15 790 000 000.
  • WWE. ONErpm. USA. Engelska.

Är YouTube Premium värt?

Några av dessa användningsfall är tillräckligt bra för att priset på YouTube Premium är värt det. I själva verket behöver du inte ens lägga ner pengar för att prova. I skrivande stund erbjuder YouTube en provperiod på en månad, så att du själv kan se om den här YouTube-upplevelsen är något du vill åta dig. Vad får man om man får 1 miljon visningar på YouTube? Som ägare till en Youtube-kanal kan du tjäna mellan fem kronor och fyrtio kronor per 1000 visningar. Hur mycket du faktiskt får beror på ämnet för dina videos och den typ av interaktion du får från besökaren när det gäller annonserna.

Kan man göra sin YouTube kanal privat?

Logga in på YouTube Studio. Välj Innehåll i menyn till vänster. Klicka på videon du vill redigera. Klicka på rutan Synlighet och välj Dela privat.

By Shayne Navarro

Similar articles

Hur skicka koordinater? :: Kan man få tillbaka sitt Tinder konto?
Användbara länkar