Hem > H > Hur Loggar Jag In På Min Router Tp Link?

Hur loggar jag in på min router TP Link?

Hur man loggar in till din router

  1. Step 1: Bläddra till routern på: http://192.168.0.1.
  2. Step 2: Skriv användarnamn och lösenord till routern administratören i dialogrutan som öppnas.
  3. Step 3: Om du inte vet det användarnamn och lösenord för din router, prova värdena som standard.
  4. Step 4: Om det fortfarande fungerar inte...

Läs mer

Related

Vad är SSID på en router?

Namnet på din trådlösa enhet kallas SSID. SSID kan innehålla upp till 32 bokstäver eller siffror. Det finns en skillnad mellan de två bokstäverna.

Vem äger TP Link?

TP-Link grundades 1996 av två bröder, Zhào Jiànjūn (赵建军) och Zhào Jiāxīng (赵佳兴), för att producera och marknadsföra ett nätverkskort som de hade utvecklat. Folk frågar också vad betyder symbolerna på tp link? WPS-lampan blinkar när WPS anslutning sker (detta kan ta upp till 2 min). WPS-lampan lyser i 5 min och slocknar när anslutningen är klar. INTERNET-lampan lyser grönt när routern har åtkomst till internet. INTERNET-lampan lyser orange när routerns internet-port är ansluten men saknar åtkomst till internet.

Följaktligen, får inte min tp link att fungera?

Om det inte hjälper kan du testa att stänga av enheten som inte vill ansluta till ditt WiFi helt och därefter slå på den igen. Om det inte hjälper kan du även testa att ta “bort ditt nätverk” helt från enheten. På en iOS- eller Android-enhet klickar du på nätverksnamnet och väljer på "Glöm det här nätverket". På motsvarande sätt, varför funkar inte min tp link? Ta kontakt med internetleverantörens kundtjänst så att dom kan felsöka varför routern inte fått en konfiguration. Man kan behöva ange MAC adressen för routern som du hittar i samma ruta/box. (finns även på etiketen på undersidan av routern).

Related

Hur kommer man in i en router?

Standardvärdet är 192.168.0.1 när du öppnar webbläsaren. Klicka på OK eller logga in för att ange användarnamn och lösenord.

Hur får jag lösenord på min router?

Se routerns lösenord direkt i Windows

  1. Öppna kontrollpanelen på datorn och klicka på användarkonton.
  2. Gå in under ”Hantera webautentiseringsuppgifter” eller ”Hantera autentiseringsuppgifter” beroende på version av Windows, se nedan.
  3. Nu får du upp en lista över de lösenord du angett och de webplatser du besökt.
Kan en router bli gammal? Även en två-tre år gammal router är inte nödvändigtvis utformad för att ge trådlös nätverksåtkomst till många enheter samtidigt – och kan således vara dåligt anpassad för den typen av användning.

Man kan också fråga vilken trådlös router ska jag välja?

Priset är självklart en faktor när du ska välja en router som passar dina behov. Men om du använder internet ofta och har många enheter anslutna bör du satsa på en lite dyrare router. – Enkelt uttryckt kan trådlösa routers delas in i två kategorier: Wireless N och Wireless AC, säger Sørensen. Vad gör en trådlös router? En router är en elektronisk apparat som gör att du kan koppla upp dig till internet på din dator, mobil, surfplatta och koppla dig till din trådlösa skrivare. Med en trådlös router behöver du inte någon kabel, du kan använda dig av ett trådlöst nätverk (WiFi) för att surfa online, streama filmer och arbeta.

Vad är bryggning av router?

Bryggläge är en konfiguration som avaktiverar NAT-funktionen på modemet och tillåter att en router fungerar som DHCP-server utan att det blir en IP-adresskonflikt. Modemet måste vara bryggkopplat innan det ansluts till en router eftersom tillämpningar som VPN, P2P, fjärrhantering osv.

By The Cunas

Similar articles

Vad betyder alla symboler på router? :: Hur Säkerhetskopiera iPhone med trasig skärm?
Användbara länkar