Hem > V > Vem Kan Se Dolda Kommentarer Facebook?

Vem kan se dolda kommentarer Facebook?

När du döljer en kommentar på ditt inlägg / uppdatering kommer den fortfarande att vara synlig för personen som publicerade den och alla hans / hennes vänner. Kommentaren och hans / hennes vänner kan fortsätta diskussionen också. Endast personerna på kommentarens vänlista kan se eller interagera med den kommentaren.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Följaktligen, varför försvinner kommentarer på facebook?

Ja, en persons gilla-markeringar och kommentarer försvinner från dina foton och videor när du blockerar hen. Om du avblockerar någon återställs inte hens tidigare gilla-markeringar och kommentarer. Man kan också fråga hur stänger man av kommentarer på facebook profilbild? Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Tryck på Följare och offentligt innehåll nedanför Målgrupp och synlighet. Tryck på Offentligt eller Vänner i avsnittet Vem som kan följa mig.

Och därefter, varför kan jag inte skriva på en väns tidslinje?

Uppdatera vilka som kan se dina inlägg i inställningarna. Använd målgruppsväljaren för att välja vilka som kan se dina inlägg. Granska inläggen innan de visas på din tidslinje med Tidslinjegranskning. Välj att blockera någon för att hindra dem från att visa eller kommentera dina inlägg. Vad betyder inaktivera kommentarer? BLOCKERA SVORDOMAR ELLER VISSA ORD

Tyvärr kan du inte inaktivera kommentarer för sidans inlägg, men du kan dölja eller ta bort enskilda kommentarer. Fast du kan blockera kommentarer som innehåller vissa ord och blockera svordomar.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Och därefter, kan man dölja kommentarer på instagram?

Instagram.com från en dator:

Klicka på Sekretess och säkerhet till vänster. Klicka på Redigera kommentarsinställningar nedanför Kommentarer. Ange specifika ord, fraser, siffror eller emojier som du vill dölja i textrutan. Tryck på Skicka för att spara listan.
Dessutom, kan man ta bort gilla på facebook? Hur slutar jag att gilla något på Facebook?

  1. Gå till sidan.
  2. Tryck på Gillar.
  3. Tryck på Sluta gilla om du vill sluta att gilla.

Kan man ta bort en kommentar på Instagram?

Instagram-appen för Android och iPhone

Tryck på under inlägget eller tryck på en kommentar. Svep åt vänster över kommentaren (iPhone) eller tryck på kommentaren (Android) som du vill ta bort.
Hur låser man kommentarer på Facebook? Gå till flödet och klicka på Grupper i vänstermenyn och välj din grupp. Om du inte ser alternativet Grupper klickar du på Visa mer. Gå till inlägget som du vill inaktivera kommentarer för. Klicka på och välj sedan Inaktivera kommentarer.

Med detta i åtanke, hur stänger man av inlägg på facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Bläddra ned till inlägget och tryck på längst upp till höger. Välj Dölj från profil eller Ta bort inlägg. Dölj från tidslinje: Inlägget tas bort från din tidslinje, men inte från Facebook.

By Wilfrid Furci

Similar articles

Hur gör jag ett inlägg på någon annans tidslinje? :: Hur får man bort lim från väggen?
Användbara länkar