Hem > H > Hur Raderar Man Ett Meddelande?

Hur raderar man ett meddelande?

Börja med att navigera till den konversation du vill ta bort ett eller flera meddelanden från. Peka därefter på ett meddelande du vill ta bort och håll fingret tryckt mot skärmen tills alternativen Kopiera och Mer visar sig. Välj här Mer. Det meddelande du pekade på har nu markerats.

Läs mer

Related

Kan man skicka meddelande på Instagram om man är blockad?

När du avblockerar personen kommer du att få meddelanden från personen i Direct. Om du blockerar någon kan han eller hon inte gå med i ett utrymme som du har skapat.

Med detta i åtanke, kan man ta bort sms?

Markera det eller de meddelanden du vill ta bort (1). Peka därefter på Papperskorgen för att slänga dem (2). Du får bekräfta borttagningen av meddelandena genom att peka på Radera meddelanden. Kan man radera meddelande? Metod 1: Ta bort ett enda textmeddelande på Android

Öppna appen Meddelanden, öppna meddelandetråden innehåller det SMS som ska raderas. Steg 2. Håll det oönskade SMS-meddelandet och tryck på "Trash" -ikonen eller "Ta bort". Om du uppmanas trycker du på "Ta bort" för att bekräfta det.

Dessutom, kan man radera sms konversation?

Sök efter en konversation i appen Meddelanden på datorn. Radera en konversation genom att göra något av följande: Radera en tom konversation: Håll pekaren på en tom konversation och klicka på stängningsknappen . Ta bort en konversation: Markera en konversation och välj sedan Arkiv > Radera konversation. Hur tar man bort ett SMS på iPhone? Radera ett meddelande eller en konversation

  1. Tryck och håll ner på meddelandebubblan i en konversation för att öppna en alternativmeny.
  2. Tryck på Mer .
  3. Tryck på papperskorgen och tryck sedan på Radera meddelande.

Related

Får meddelande om virus på iPhone?

Du kan rapportera misstänkta e-postmeddelanden, meddelanden och samtal. Om du får ett e-postmeddelande som ser ut att komma från Apple kan du vidarebefordra det till [email protected].

Därefter, kan man göra ett sms oläst?

Det här är ett tillägg som jag vet att flera av er har väntat på, möjligheten att markera inkommande SMS som olästa. Precis som tweaket gör namn för kan du behålla inkommande meddelanden som nya. Med hänsyn till detta, hur återställer man meddelanden? På så sätt återskapar du dina medellanden:

  1. Anslut din enhet till din dator.
  2. Klicka på Arkiv-menyn och markera Enheter > Återställ från säkerhetskopia.

Man kan också fråga kan man ångra borttagna sms?

Du kan radera meddelanden och hela konversationer i appen Meddelanden . Du kan inte återskapa en raderad konversation. Med Meddelanden på iCloud raderas allt du raderar från iPhone även från dina andra Apple-enheter där Meddelanden på iCloud är aktiverat. Därmed, var sparas raderade sms? Kan jag återställa raderade textmeddelanden på Android? Ja, det kan du. Det finns papperskorgen på Windows-dator och Papperskorgen för Mac för att lagra de raderade filerna, men det verkar som om det inte finns någon papperskorg du kan hitta på Android-telefonen för att återställa de raderade meddelandena.

Hur gör man ett meddelande oläst?

Tryck på Ctrl+Qför att markera meddelandet som läst eller Ctrl+Uför att markera det som oläst.

By Rutledge Onkst

Similar articles

Måste man ha Microsoft-konto? :: Hur blir man av med McAfee?
Användbara länkar