Hem > H > Hur Man Gör En Innehållsförteckning I Word?

Hur man gör en innehållsförteckning i Word?

Välj fliken "Referenser", klicka på "Innehållsförteckning" och välj sedan vilken "Automatisk innehållsförteckning" du vill använda. Nu är innehållsförteckningen klar! Om du senare gör förändringar i dokumentet, klicka någonstans i innehållsförteckningen.

Läs mer

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Dessutom, hur tar man bort ett sidhuvud?

Ta bort ett sidhuvud eller en sidfot

  1. Öppna ett dokument i Google Dokument på datorn.
  2. Dubbelklicka på sidhuvudet eller sidfoten du vill ta bort.
  3. Klicka på Alternativ. Ta bort sidhuvud eller Ta bort sidfot till höger.
Hur gör man en sidfot i Word? Infoga ett sidhuvud eller en sidfot
  1. Gå till Infoga > Sidhuvud eller Sidfot.
  2. Välj det rubrikformat du vill använda.
  3. Lägga till eller ändra text för sidhuvudet eller sidfoten.
  4. Om du vill ta bort ett sidhuvud, till exempel det på rubriksidan, markerar du det och markerar sedan rutan Annorlunda förstasida.

Vad är sidhuvud Word?

Begreppet header definieras som sidhuvud dvs. den översta delen av text. Om det gäller Word dokument, skrivs i sidhuvud normalt dess titel resp. informationer om upphovsman och generellt om verk. Och en annan fråga, hur lägger man till en ny sida i pages? Lägga till en sida manuellt i ett ordbehandlingsdokument

Du kan skapa en tom sida genom att lägga till två sidbrytningar i följd. Placera insättningspunkten där du vill lägga till den första radbrytningen genom att trycka i texten. i kortkommandofältet ovanför tangentbordet. Tryck sedan på Sidbrytning.

Related

Hur gör man en Pages fil till Word?

Pages to DOCX Konvertera-online.se är en tjänst för att konvertera filer online från en typ till en annan. Vi tar hand om din integritet. Det krävs ingen registrering på Konvertera-Online.se för att göra detta.

Hur gör man en ny sida i Google Docs?

Ctrl + Alt + . Kan inte ta bort sidbrytning? Ta bort en manuell sidbrytning

  1. Gå till Start och välj Visa/dölj . Då visas sidbrytningar medan du arbetar i dokumentet.
  2. Dubbelklicka på sidbrytningen för att markera den och tryck sedan på Delete.

Hur gör man sidnummer i Word?

Klicka på fliken Infoga → Sidnummer och första alternativet med samma namn. Välj sedan hur pagineringen ska se ut. 6. Klicka längst ner på sidan bredvid sidnumret så aktiveras menygruppen Sidhuvud och sidfot. När ska man ha sidbrytning? Du kan infoga en sidbrytning när du vill att en ny sida ska börja i ditt dokument. Sidbrytning ska infogas mellan brödtexten och källförteckningen. Ställ markören där du vill infoga en sidbrytning, dvs. där en sida ska sluta och nästa sida börja.

Varför sitter sidorna ihop Word?

Som standard förhindrar Word att den sista raden i ett stycke visas högst upp eller längst ned på en sida. Markera de stycken där du vill kontrollera ensamma rader. Klicka på Stycke på Format-menyn och sedan på fliken Textflöde. Markera kryssrutan Kontroll av enstaka rader.

By Thaddaus Lyles

Similar articles

Hur tar man bort en sida på Word Mac? :: Hur tar jag bort mig själv som administratör på Facebook?
Användbara länkar