Hem > V > Vad Händer När Man Arkiverar Meddelanden På Facebook?

Vad händer när man arkiverar meddelanden på Facebook?

Om du arkiverar en konversation döljs den från din inkorg tills nästa gång du chattar med den personen. Om du tar bort en konversation permanent tas meddelandehistoriken bort från din inkorg. Tryck på Chatt så visas dina konversationer. Svep åt vänster över konversationen som du arkivera.

Läs mer

Related

Vad händer om man går 10000 steg per dag?

Hälsa. Risken för att utveckla typ 2-diabetes minskar om du går minst 10 000 steg per dag. Detta beror på att du får bättre kontroll över vikten och att dina muskler blir bättre av det. Bröstcancer, tarmcancer och demens minskar genom att du.

Hur raderar man allt på Messenger?

Se till att du uppdaterar appen till den senaste versionen som är tillgänglig.

  1. Öppna Facebook Messenger och skicka ett meddelande.
  2. Tryck på meddelandet och håll kvar tills ett fält öppnas längst ned.
  3. Tryck på papperskorgen.
  4. En meny öppnas med två alternativ, Ta bort för alla och Ta bort för dig.
Med hänsyn till detta, hur rensa i messenger? Rensa konversationer samtal i Messages
  1. Öppna appen Messages .
  2. Tryck länge på varje konversation som du vill arkivera eller radera. Arkivera: Tryck på Arkivera. om du vill lägga de valda konversationerna i arkivet. Arkiverade konversationer försvinner från startskärmen, men de går fortfarande att läsa.

Dessutom, hur tar man bort från messenger?

Öppna en konversation från Chattar . Tryck och håll ned på meddelandet eller fotot som du vill ta bort. Tryck på Ta bort och tryck sedan på Ta bort för dig. Hur vet man om man har blivit blockad? Tryck på Filter för samtal och SMS på huvudskärmen och välj Blockerade samtal eller Blockerade SMS. Om samtal eller sms-meddelanden blockeras visas motsvarande information i statusfältet.

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Kan man se när någon senast var aktiv på Messenger?

När du har aktiverat Aktiv status visas du som aktiv, nyss aktiv och för närvarande i samma chatt som dina vänner och kontakter på denna profil. Ta reda på mer om hur du inaktiverar Aktiv status. Du kan alltid blockera personer på Messenger om du inte vill dela din aktiva status med en viss person. Folk frågar också kan man se om någon är online på messenger? Den aktiva statusen på Facebook betyder helt enkelt att du är tillgänglig i appen och är redo för en snabb chatt. Det markeras med en uppmuntrande grön prick på mobilappen. Närhelst Messenger-webben visar en oansenlig ”Aktiv nu”-status.

Vad betyder den gröna pricken på Messenger?

Aktivitetsstatus visar dina vänner och kontakter när du är aktiv, i samma chatt som dem eller nyss har varit aktiv på Facebook eller Messenger på den här profilen. Ta reda på hur du visar när du är aktiv eller nyss har varit aktiv. Följaktligen, vad betyder en blå ring på messenger? Du har skickat ett meddelande på Facebook Messenger och den där ringen med en bock blir grå- eller blåfärgad intill det. Tack vare den symbolen vet du att personen har fått ditt meddelande och kanske också läst det i en förhandsvisning på skärmen. Oftast får du svar, men så händer det att personen inte svarar.

Var hamnar arkiverade sms?

Arkivering av ett privat meddelande flyttar konversationen till en 'Arkiverad'-mapp som du kan komma åt senare. Radering av ett privat meddelande raderar konversationen fullständigt från Nextdoor. Det finns inget 'ångra'-alternativ.

By Kono Flanner

Similar articles

Vad kostar byte av batteri iPhone 6? :: Kan man skicka privata meddelanden på Instagram?
Användbara länkar