Hem > V > Vad Är Bcc I Outlook?

Vad är BCC i Outlook?

När du lägger till en mottagares namn i rutan Hemlig kopia i ett e-postmeddelande skickas en kopia av meddelandet till den mottagaren. Mottagare i Hemlig kopia visas inte för andra mottagare av meddelandet.

Läs mer

Related

Kan man skicka SMS från Outlook?

Istället för att använda mottagarens e-postadress kan du använda ett mobilnummer.

Folk frågar också hur skicka man mail utan att de ser varandra?

skickar

Alternativ för att lägga till mottagare

  1. Mottagarna kan inte se att du har lagt till någon i Hemlig kopia.
  2. Personer som du har lagt till i fältet Hemlig kopia kan se att de har lagts till där.
Är CC och kopia samma sak? Förkortningen C.C. eller cc, som används i en del e-postprogram, utläses carbon copy, dvs. karbonkopia. Man kan också säga kopia för kännedom, kännedomskopia eller bara kopia.

Varför hemlig kopia?

När du skickar ett meddelande ser mottagarna adresserna i fälten Till och Kopia, men inte adresserna i fältet Hemlig kopia. Hemlig kopia använder du för att skydda både din egen och dina mottagares integritet. Du kan också använda det för att hålla namn hemliga, men den metoden är ibland lite vansklig. Hur skickar man massmail? Massutskick via e-post

  1. Sök ut de du vill göra utskicket till genom ett urval, snabbfiltret eller kolumnfilter.
  2. Markera personerna du vill maila till, högerklicka och välj Utskick via>E-post.
  3. Adress anger vilket fält e-postadressen ska hämtas från.
  4. Klicka Skapa Nytt för att få upp ett nytt tomt meddelande i Outlook.

Related

Var hittar jag mina arkiverade mail i Outlook?

Arkivmeddelanden kan hittas via sökrutan eller genom att öppna filmappen. Outlook söker i inkorgen om du skriver en term i sökrutan. Du kan fortfarande hitta meddelanden på telefonen via arkivmappen.

Hur skickar man Gruppmail?

Kontroll-klicka på en grupp eller en smart grupp i sidofältet och välj Skicka mejl. Ett nytt mejl som är adresserat till gruppen eller den smarta gruppen öppnas i appen Mail. Dra en grupp eller smart grupp från sidofältet till ett adressfält i ett mejl som du håller på att skriva. Med tanke på detta, kan man återkalla ett mejl? Återkalla och ersätta ett meddelande

Gå till Navigeringsfönstret i E-post och klicka på Skickat. Öppna meddelandet som du vill återkalla och ersätta. Klicka på Andra åtgärder i gruppen Åtgärder på fliken Meddelande och sedan på Återkalla detta meddelande.

Hur använder man CC i mail?

Skillnad på ”To:”, ”CC:” och ”BCC:”

  1. To / Till. Avser huvudmottagaren av e-mailet.
  2. CC / Copy / Kopia. Avser till någon som du också vill ska ta del av e-mailet men som inte förväntas svara eller agera på innehållet.
  3. BCC / Hidden copy / Dold Kopia.
Vad betyder CC i brev? Rubrikraden CC: i e-postmeddelanden har sitt namn från karbonkopian (eng. carbon copy): den avser dem som skall få en kopia av meddelandet, i motsats till dem som skall ha brevet i original. Användandet sträcker sig tillbaka till skrivmaskinister, som kopierade dokumentet med karbonpapper.

Hur skriver man CC i mail?

postpostCC

Din e-postklient ger dig tre val:

  1. To / Till.
  2. CC / Kopia.
  3. BC / Dold kopia.

By Kylila

Similar articles

Hur skickar man hemlig kopia? :: Hur många kan man maila samtidigt?
Användbara länkar