Hem > r > Är Min Mobil Låst Till Tele2?

Är min mobil låst till Tele2?

Om du har tappat bort eller glömt din PIN- eller PUK-kod så kan du antingen:

  • Logga in på Tele2 Work för att se koderna.
  • Titta på din senaste faktura (endast Mobilt Bredband).
  • Läsa koderna på hållaren som ditt SIM-kort satt fast i.

Läs mer

Related

Hur ändrar man en bild till pdf?

Klicka på knappen Välj en fil ovanför eller dra och släpp filer i dropzonen för att konvertera bildfiler till PDF. Du kan välja att konvertera bildfilen till ett PDF-format. Acrobat konverterar filen från bild till PDF. Du kan antingen dela den konverterade PDF-filen eller ladda ner den.

Vad händer om man slår in fel PIN-kod?

Om du slår in fel SIM-pin tre gånger resulterar detta i att SIM-kortet låses av säkerhetsskäl. För att då låsa upp kortet behöver du använda PUK-koden kopplad till just ditt SIM-kort. Skulle du också slå fel PUK-kod 10 gånger låses kortet helt och du behöver beställa ett nytt. Var hittar jag mitt Simkortsnummer? SIM-kortsnumret kan du hitta på baksidan av brickan du fick SIM-kortet i, alternativt kan du kontakta oss så plockar vi fram det.

  1. simkort.
  2. simkortsnummer.

Följaktligen, hur många siffror är en puk-kod?

Pukkoden är en åttasiffrig kod som du använder när du har skrivit in en felaktig pinkod tre gånger. Skrivs fel pukkod in tio gånger i följd spärras sim-kortet permanent. Vad är min PIN kod? Pinkoden är den kod som skyddar själva simkortet mot att andra personer kan ta sig in i din mobiltelefon och använda ditt abonnemang eller kontantkort. Om du flyttar över simkortet till en annan telefon gäller samma pinkod. Pinkoden hittar du i samma brev som simkortet skickades ut i.

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Med hänsyn till detta, hur vet jag om min telefon är låst?

Gå till Inställningar > Allmänt och tryck på Om. Under Operatörslås bör du se ett meddelande som säger ”Inga SIM-begränsningar”. Om du inte ser det meddelandet kontaktar du din operatör. Och därefter, vad innebär det att telefonen är låst? Operatörslås innebär att mobilen är knuten till en viss operatör. Så länge den är låst till en operatör så kan man inte använda simkort tillhörande andra operatörer.

Därefter, vad kostar det att låsa upp en telefon?

Ha produktens IMEI-nummer redo inför samtalet så går det snabbare, det hittar du på produktens förpackning eller genom att ringa *#06#. Produkter köpta innan och produkter köpta av företag kostar 350 kr ink. moms att låsa upp. Folk frågar också varför låses sim-kortet? Du kan använda en SIM-PIN för att förhindra att andra personer använder ditt SIM-kort för telefonsamtal och mobildata. Varje gång du startar om din enhet eller tar ut SIM-kortet låses ditt SIM-kort automatiskt och Låst SIM visas i statusfältet. Prova inte att gissa din SIM-PIN.

Varför låser sig simkortet?

Kan du inte din kod utantill bör du inte gissa för många gånger. Det kan nämligen leda till att ditt simkort låser sig permanent. Pinkoden fungerar som ett skydd för dig och din telefon. Det är nämligen bara personer med exakt rätt kombination av simkort och pinkod som kan låsa upp telefonen.

By Evonne Earleywine

Similar articles

Kan man använda vilken router som helst till Tele2? :: Hur lång tid tar det att byta abonnemang Tele2?
Användbara länkar