Hem > H > Hur Länge Gäller Telenor Kontantkort?

Hur länge gäller Telenor kontantkort?

Telenor Rörligt gäller i ett år från laddningstillfället. Alla kontantkort blir inaktiva om du inte laddat det på ett år. Då behöver du beställa ett nytt.

Läs mer

Related

Hur länge ska EPS torka?

Hur lång tid tar det för cementet att torka? Det vatten som används för cementhärdning är självavtorkande. Om golvytan inte behöver beträdas eller om golvytan måste läggas inom 3 dagar kan slipsatsen läggas omedelbart.

Vad ingår i Telenor kontantkort?

Välj din laddning

  • Perfekt för dig som ringer, sms:ar och surfar ofta.
  • När du använder mobilen lite mindre.
  • Billiga minuter för dig som ofta ringer till utlandet.
  • Slut på surf?
  • Ladda på extra minuter och ring utomlands.
  • Surfa och streama på vägarna.
  • Extra surf som passar perfekt för mobilt bredband.
Hur fungerar kontantkort Telenor? Du laddar kontantkortet med Extrasaldo, sedan är det den summan du ringer och surfar med på resan. Extrasaldot ligger separat från det du ringer med till vardags (Fastpris eller Rörligt). När du är hemma ringer och surfar du med din vanliga prisplan igen.

Vilket kontantkort är billigast?

Förstaplatsen som artikelns billigaste kontantkort är en delad mellan Telia, 3 och Comviq. Telias Ladda enkel kostar i sitt billigaste utformande 50 kronor i månaden. Då kostar allt extra! Efter 30 dagar behöver du inte fylla på med ett nytt kontantkort, dock blir avgifterna för samtal och sms högre. Hur mycket kostar ett kontantkort? När kontantkortet går ut gäller istället basprislistan. Här kostar samtal 1,99 kronor i minuten plus en startavgift på 69 öre. Sms kostar 1,99 kronor och surf kostar 19 kronor per MB. Om du köper till 1 gigabyte surf hos Tre kostar det 49 kronor och gäller precis som övriga kontantkort i 30 dagar.

Related

Vart kan man köpa kontantkort till 3?

Det är inte möjligt att beställa förbetalda kort efter den 1 september 2021. Du kan inte ladda ditt befintliga kort efter den 31 december 2021. Detta gäller både mobilkort och bredbandskort.

Vad kostar samtal med kontantkort?

Har du prisplan Telia Kontantkort får du dessa priser i 30 dagar - 1,49 kr/sms/mms,1,29 kr/min + 0,99 kr i öppningsavgift, 10kr/MB max 19kr/dygn. Efter 30 dagar hamnar du på vår Basprislista med 1,99 kr/sms/mms och 2,49 kr/min samt 15 kr i månadsavgift. Följaktligen, måste jag registrera mitt kontantkort? Måste jag registrera mitt kontantkort? Nej, i skrivande stund måste du inte registrera ditt kontantkort. Regeringen har föreslagit att man från och med den 1 januari 2022 ska vara tvungen att registrera nya kontantkort.

Och en annan fråga, kan man surfa med kontantkort?

Ja, det finns två typer av kontantkort med bara surf. För det första finns kontantkort med extra surf. Om din ordinarie surf inte räcker en viss månad kan du köpa ett sådant kontantkort för att fylla på din surfmängd. För det andra finns kontantkort för mobilt bredband. Med hänsyn till detta, vad ingår i telenor fastpris? Giltighetstiden för Kontantkort Fastpris är följande:

  • 0,5 GB: 7 dagar.
  • 2 till 150 GB samt Hello 1 GB och 10 GB: 31 dagar.
  • Halvårskort 5 och 10 GB: 6 månader.

Folk frågar också kan man ladda någon annans kontantkort?

Ja, du kan ladda någon annans kontantkort. När du laddar kortet enligt prisplanen, till exempel via operatörens hemsida, anger du bara det nummer du vill tanka. Tänk dock på att det kan ta ett tag innan laddningen går igenom. Det gäller oavsett om du laddar ditt eget eller någon annans kontantkort.

By Nat Tasleem

Similar articles

Kan man ta bort pinkod? :: Hur loggar jag in på mitt Telenor?
Användbara länkar