Hem > V > Vad Är Bedräglig?

Vad är bedräglig?

Bedräglig betyder ungefär detsamma som missvisande.

Läs mer

Med hänsyn till detta, vad är nycker?

Betydelse: Orimligt, utan allt skäl påkommet infall. Betydelse: Orimligt infall. Följaktligen, vad menas med att vara lillgammal? Ordet lillgammal är synonymt med brådmogen och kan beskrivas som ”(om ung person) som ser ut eller beter sig på ett sätt som förknippas med äldre personer”.

Vad menas med såld?

Ordet såld är en synonym till förlorad och förtjust och kan bland annat beskrivas som ”förtjust”. Vad menas med tågordning? Tågordning betyder ungefär detsamma som ordning.

Följaktligen, vad betyder påbjudna?

Påbjuder kan beskrivas som ”ger befallning om, föreskriver”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av påbjuder samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Man kan också fråga kan ett ögonblick kallas? Ordet ögonblick är en synonym till sekund och stund och kan bland annat beskrivas som ”mycket kort tidsperiod”. Ordet används i uttrycket ”för ögonblicket” som betyder ”just nu”.

Folk frågar också vad betyder konstlat?

Betydelse: Genom konst och bemödande framkallad, ej naturlig. Dessutom, Är rö ett ord? Ordet rö används oftast mitt i en mening och uttalas precis som det låter. Det kan även användas i mer formella sammanhang.

Dessutom, vad betyder ordet imaginär?

inä´r] och är ett adjektiv -t -a. Imaginär betyder: endast inbillad. overklig.

By Frentz

Hur många människor bor i Ukraina 2022? :: Vad gör polisen åt bedrägeri?
Användbara länkar