Hem > V > Vad Är Autokorrigering?

Vad är Autokorrigering?

Aktivera automatisk korrigering på din enhet: På din iPhone eller iPad öppnar du ett dokument i Pages, Numbers eller Keynote, trycker på knappen Mer Inställningar och sedan på Autokorrigering.

Läs mer

Related

Var finns Autokorrigering i Word?

WordGo kan slås på eller stängas av.

Med hänsyn till detta, hur rensar man tangentbord iphone?

steg 1Gå till Inställningar app på din iPhone och välj Allmänt alternativ. steg 2Hitta Återställa funktion längst ned på skärmen. Klicka på den och gå till huvudåterställningsgränssnittet. Här kan du använda Reset Keyboard Dictionary alternativ för att radera din iPhone-tangentbordshistorik. Följaktligen, hur får man bort autocorrect på samsung? Tryck på reglaget för att aktivera eller inaktivera prediktiv textinmatning. Obs! De prediktiva textinmatningsinställningarna är även tillgängliga via Inställningar > Allmän hantering > Inställningar av Samsung-tangentbord.

Man kan också fråga hur raderar man förslag på tangentbordet?

Skriv ett ord. Förslagen visas högst upp på tangentbordet: Om det ord du vill ha visas trycker du på det. Om du inte gillar ett ord som föreslås trycker du länge på ordet och drar det sedan till papperskorgen. Med tanke på detta, hur tar man bort inlärda ord på samsung? Så här tar du bort inlärda ord på Android?

  1. Gå till Telefoninställningar, följt av Språk och inmatning. Välj Samsung Keyboard i listan över tangentbord.
  2. Tryck på ”Prediktiv text”, följt av ”Rensa personuppgifter”. Om du trycker på detta tas alla nya ord bort som tangentbordet har lärt sig med tiden.

Var finns Autokorrigering i Word?

Aktivera eller inaktivera Autokorrigering i Word

  • Gå till >Alternativ > Språkverktyg och välj Alternativ för autokorrigering.
  • Markera eller avmarkera Skriv över text medan du skriver på fliken Autokorrigering.
Hur stänga av stavningskontroll iPhone? Gå till Inställningar i telefonen och klicka först Allmänt och sedan Tangentbord. 2. Det du ska stänga av är valet för ”Automatisk korrigering”.

Hur ändrar man Autofyll på iPhone?

Om du vill ändra dessa inställningar väljer du Safari > Inställningar och klickar på Autofyll. Fyll i formulär med informationen från kontaktkort i Kontakter. Visa eller redigera informationen genom att klicka på Redigera. Dessutom, hur byter man tangentbord på iphone? Anpassa tangentbordets layout

  1. Öppna inställningarna på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Allmänt.
  3. Tryck på Tangentbord. Tangentbord.
  4. Lägg till eller aktivera den layout du vill använda.

Vad är smart interpunktion?

Pages for iPhone: Formatera bindestreck, tankstreck och citationstecken i ett Pages-dokument. Medan du skriver gör Pages automatiskt om dubbla bindestreck (--) till tankstreck (–) och raka citationstecken till typografiska. Du kan när som helst stänga av den här inställningen.

By Buzz

Hur lägger man till ord i iPhone? :: Vad kan man skriva om sociala medier?
Användbara länkar