Hem > V > Vad Handlar The Umbrella Academy?

Vad handlar The Umbrella Academy?

Serien handlar om en dysfunktionell familj av adopterade syskon som är superhjältar och återförenas för att lösa mysteriet om sin fars död och hotet om en apokalyps. Den första säsongen släpptes på Netflix den 15 februari 2019.

Läs mer

Related

Vad handlar Maid?

Efter att ha flytt från ett destruktivt förhållande börjar en ung mamma arbeta som hembiträde för att försörja sitt barn och skapa en bättre framtid för dem. Du kan titta på så mycket du vill. Margaret Qualley spelar mot sin mamma Andie MacDowell i ett drama som är baserat på memoarer avStephanie Land.

När utspelar sig Umbrella Academy?

Spridda för vinden i 1960-talets Dallas tvingas syskonen bygga upp sina liv på olika håll — tills ett nytt domedagshot återförenar dem. När kommer säsong 2 av The Umbrella Academy? # ”The Umbrella academy” säsong 2 hade premiär 31 juli på Netflix. Serien baseras på serietidningarna av Gerard Way och Gabriel Bá. Steve Blackman och Jeremy Slater har utvecklat serien.

När kommer nästa säsong av The Umbrella Academy?

The Umbrella Academy säsong 3: Vad vet vi om lanseringsdatumet? Vi har ännu inte fått något officiellt släppdatum för säsong 3 av The Umbrella Academy. Men vi vet att serien kommer under 2022. Det avslöjades på seriens officiella Twitter-konto att The Umbrella Academy säsong 3 kommer exklusivt på Netflix i år.

By Fenner Scheffel

Similar articles

  • Hur handlar blinda?

    Rutten är lätt eftersom det finns bra punkter som jag använder för att veta var jag är. Det kan vara ett staket, en husvägg eller en gräskant.

  • Vad handlar the Handmaid's Tale?

    Det finns åtgärder. Serien utspelar sig i en framtid där en teokratisk regering styr landet Gilead, som härjas av inbördeskrig. Fertila kvinnor blir slavar hos barnlösa familjer.

Vilken Thor film kommer först? :: Kan man spela Sims tillsammans?
Användbara länkar