Hem > V > Vad Är Skillnaden På Tinder Och Tinder Gold?

Vad är skillnaden på Tinder och Tinder Gold?

Tinder Gold inkluderar allt som Tinder Plus-användare får ta del av. Det är främst möjligheten att kunna se alla som swipeat höger på din profil som särskiljer Tinder Gold gentemot Tinder Plus. Tinder Gold lämpar sig bäst för Tinderanvändare som använder tjänsten mycket frekvent.

Läs mer

Related

Vad är skillnaden på jpg och png?

Den största skillnaden mellan de två är att det senare är ett format med förlust. Det innebär att bildens ursprungliga kvalitet inte går förlorad.

Dessutom, hur köper jag tinder gold?

Njut av Tinders premiumfunktioner med en topp-prenumeration. För att prenumerera, öppna Tinder > klicka på profilikonen > Inställningar > Skaffa Tinder Plus®, Gold™ eller Platinum. Med tanke på detta, vad ingår i tinder gold? Vad erbjuder Tinder Gold™? Spara tid genom att se vem som Gillar dig med Tinder Gold™, och få en annonsfri upplevelse med Obegränsat med Likes, Rewind, Pass, 5 Super Likes™ per dag och 1 Boost per dag.

Kan man få tillbaka sitt Tinderkonto?

Avstängning är ett slutgiltigt beslut – vi erbjuder ingen överklagandeprocess i dagsläget. Om du har blivit avstängd kommer du inte längre att kunna komma åt ditt Tinder-konto eller skapa nya konton i framtiden. Med detta i åtanke, hur får jag tillbaka mitt tinder konto? Vi måste kontakta Tinder support i det här fallet för att kunna lösa detta problem. På applikationswebbplatsen finns ett hjälpavsnitt där du kan vidta åtgärder för att uppnå det. Du kan komma åt den denna länk. Det är utgångspunkten för denna process.

Related

Vad är skillnaden på 32 och 64 bitarsversionerna av Windows?

När flera program körs samtidigt och du växlar mellan dem kan ett 64-bitarsystem gå snabbare än ett 32-bitarsystem.

Och en annan fråga, vad betyder guldhjärtat på tinder?

När du är inne i den vanliga kortleken kommer ett guldhjärta dyka upp på profiler som redan svajpat höger på dig. Bildkälla: Tinder Tinder Gold kommer inom kort testas i Argentina, Australien, Kanada och Mexico, och sedan hoppas företaget att uppdateringen kommer finnas tillgänglig för alla användare strax efter det. Följaktligen, Är tinder gold värt det? När det gäller kostnader är Tinder ganska förvirrande. Användare under 28 år betalar lite, användare över 28 år betalar mycket. Plus är faktiskt premium, men guld är mycket bättre. Och om du vill få det direkt med en gång ska du satsa på Platinum!

Vad ska man skriva i Tinderprofil?

8 saker du kan skriva i din Tinder-profil

  1. Skriv en "fun fact" om dig själv som leder in till samtal.
  2. Lista tre påståenden om dig och fråga vilket som inte stämmer.
  3. Skriv dina intressen.
  4. Välj roliga bilder och beskriv innehållet på dina bilder.
  5. Skriv fem snabba.
  6. Kombinera din sysselsättning med dina intressen.
Och därefter, hur mycket kostar tinder gold? Tinder Gold kostar från 92 kronor per månad vid årsbetalning (totalt 1099 kronor) upp till 275 kronor per månad vid månad-till-månad-betalning.

Följaktligen, kan inte köpa tinder gold?

Felmeddelande "Köp misslyckades" (iOS)

Innan du kan köpa en Tinder-prenumeration med ditt nya konto måste du först radera ditt gamla. Att radera ditt konto innebär att du för all framtid raderar dina matchningar, meddelanden och annan information kopplad till det.

By Wilterdink

Similar articles

Vad betyder guld diamant på Tinder? :: Hur börjar man Snapa med någon?
Användbara länkar