Hem > H > Hur Loggar Man In På Tinder?

Hur loggar man in på Tinder?

Tinder.com (Tinder för webben)

  1. Besök Tinder.com.
  2. Klicka på "Logga in"
  3. Välj "Logga in med Google"* eller "Logga in med telefonnummer"
  4. Skapa din profil.
  5. Ge Tinder åtkomst till nödvändiga behörigheter.
  6. Kom igång!

Läs mer

Related

Hur loggar man in på Amazon Prime?

Du kan öppna appen Prime Video. Välj Registrera dig på Amazons webbplats för att registrera din enhet. Du ska ange koden på webbplatsen som du får den från. Om du har ett Amazon-konto visas inloggningsalternativet på vissa enheter.

Följaktligen, kan man logga in på tinder?

Hur loggar jag in på ett annat konto? Tinder erbjuder två inloggningssätt: registrering via Facebook och/eller logga in med telefonnummer. Observera att om du väljer att logga in både via Facebook och med telefonnummer skapar du två separata Tinder-konton. Kan inte logga in på Tinder med Facebook? Min Facebook-profil är inaktiverad eller raderad.

Följaktligen, hur länge syns man på tinder efter raderat konto?

Radera ditt konto permanent

Observera att du permanent förlorar matchningar, meddelanden och annan information associerad med det när du raderar ditt konto.
Man kan också fråga hur får jag tillbaka mitt tinder konto? Just nu har Tinder ingen formell överklagandeprocess. Om du har blockerats kommer du inte längre kunna registrera dig på Tinder igen med ditt Facebook-konto och/eller telefonnummer.

Related

Hur loggar man in på ett annat Apple ID?

Du kan använda instruktionerna på skärmen för att skapa ett Apple-ID på en annan enhet. Du kan ange ditt fullständiga namn, födelsedatum, e-postadress och betalningsmetod.

Är 18 men kan inte logga in på Tinder?

Minimum ålderskrav för Tinder är 18 år. Beroende på din plats kan du behöva verifiera att du är 18 år eller äldre och godkänna våra Användarvillkor. Måste man ha Facebook för att ha Tinder? Vi erbjuder två inloggningsmetoder: Facebook och telefonnummer. Välj en för att skapa ett konto och komma igång!

Hur länge är man avstängd från Tinder?

Det handlar om att vänta på Tinder kommer att ge ett svar isåfall. Även om hur lång tid det tar att få det är något som kan variera. Eftersom du ibland får svar på ett par dagar, medan du i andra måste vänta mer än en vecka. Därefter, hur kan man se om någon har tinder? Appen Swipebuster är utvecklad för att stalka på Tinder åt dig. För ungefär 40 kronor får du tre sökningar på till exempel namn, kön, plats och när hen använde Tinder sist, vilket skulle kunna avslöja din partner om hen är otrogen.

Man kan också fråga varför blev mitt tinder konto avstängt?

Om du har blockerats från Tinder kommer du att få ett meddelande om det när du försöker logga in. Vi blockerar konton när vi har upptäckt aktivitet som bryter mot våra användarvillkor och/eller community-riktlinjer.

By Lishe

Similar articles

Varför funkar inte min Tinder? :: Måste man ha Tinder Gold för att se matchningar?
Användbara länkar