Hem > V > Var Köper Man Begagnad Iphone?

Var köper man begagnad iPhone?

Vi erbjuder begagnade iPhones till billigt pris som har blivit fullt inspekterade och rengjorda av en certifierad Apple tekniker. Vi erbjuder 12 månader garanti och 14 dagars gratis retur för alla våra produkter.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

På motsvarande sätt, hur mycket kostar iphone 13 begagnad?

iPhone 13 Pro Max - Priser från 12 209 kr - Swappie. Är Swappie svenskt? Swappie är ett privatägt finskt företag. Vi har över 3000 recensioner på Trustpilot, som vi föreslår att du kan kolla på ifall du är intresserad av att ta reda på vad folk tycker om oss.

Vilken iPhone ska man köpa 2021?

Trots att de fyra modellerna i detta årets iPhone-lansering har mycket gemensamt så är utan tvekan Iphone 12 Pro Max den modell som sticker ut mest – kanske är det den hittills överlägset bästa iPhone. iPhone 12-familjen är designad speciellt för dem som vill uppgradera från en iPhone X, 11-modell eller äldre iPhones. Med detta i åtanke, var kan man köpa begagnade telefoner? Billig begagnad mobil

På samma gång gör du en god gärning för miljön! Mängder av nöjda kunder har redan gjort superfynd på telefoner, vilket du kan läsa om på vår Trustpilot. Dessutom kan vi erbjuda ett brett urval av såväl nya iPhone som Samsung och andra Android-lurar.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Dessutom, Är swappie säkert?

Swappie.com är en säker och pålitlig webbutik som erbjuder lite använda och fullt fungerande smartphones till ett överkomligt pris. Alla våra telefoner har testats och reparerats genom en noggrann process och med den senaste tekniken. Och därefter, hur mycket kostar en iphone 13 på swappie? iPhone 13 - Priser från 7 449 kr - Swappie.

Hur kostar iPhone 13 pro Max?

Lägsta pris på Apple iPhone 13 Pro Max 128GB är 12 089 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 46 jämförda butiker. Den här modellen är något för dig som gillar det allra bästa, och som ogillar kompromisser. Vad kostar iPhone 13 pro Max? Det billigaste priset för Apple iPhone 13 Pro Max 5G Dual SIM 6GB RAM 128GB just nu är 11 674 kr. Det är en av de 10 mest populära produkterna i kategorin Mobiltelefoner med ett genomsnittligt betyg på 4.2 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från 48 butiker.

Vilket land kommer Swappie ifrån?

Finska e-handelsföretaget Swappie renoverar och säljer begagnade Iphone sedan knappt sju år tillbaka och finns i dag i 15 europeiska länder. Tillväxten har gått i rasande takt och nu tar man in ytterligare en miljard kronor i en finansieringsrunda.

By McGannon

Similar articles

Var är Swappie ifrån? :: Hur kopplar man video till tv?
Användbara länkar