Hem > V > Vilken Bild Har Mest Likes På Instagram?

Vilken bild har mest likes på Instagram?

När fotbollsspelaren Christiano Ronaldo, 36, berättade att han skulle få tvillingar gick fans över hela världen loss på like-knappen. Han har i skrivande stund 32 miljoner likes. Det gör inlägget till världens mest gillade Instagrambild 2021.

Läs mer

Related

Hur ändrar man en bild till pdf?

Klicka på knappen Välj en fil ovanför eller dra och släpp filer i dropzonen för att konvertera bildfiler till PDF. Du kan välja att konvertera bildfilen till ett PDF-format. Acrobat konverterar filen från bild till PDF. Du kan antingen dela den konverterade PDF-filen eller ladda ner den.

Följaktligen, vilken är sveriges mest likade bild?

Sveriges mest gillade bild är alltså en fem år gammal bild på youtubern och programledaren Keyyo, som dricker te. Även att Laila Bagge finns med på topplistan, med en bild på en kaka, är anmärkningsvärt, men kan möjligtvis förklaras av att Instagrambilder för några år sedan hade större möjlighet att få viral spridning. Med hänsyn till detta, vem har mest inlägg på instagram? Instagram har fått en drottning, rapporterar People Magazine. Kylie Jenner, den yngsta medlemmen av dokusåpakändisarna i familjen Kardashian, blev i veckan den första kvinnan i världen att nå över 300 miljoner följare på Instagram.

Vem har flest följare på Instagram?

Med nästan 25 miljoner likes har det lilla ägget från den brittiska hönan Henrietta gått om Kylie Jenner och är numera det mest gillade inlägget på Instagram. Med detta i åtanke, vem är störst på instagram 2021? Nu har ingen annan än Ariana Grande tagit plats på tronen. Det Instagramkonto som har mest följare, förutom Instagrams egna konto med 283 miljoner följare, är fotbollsspelaren Christiano Ronaldo med 156 miljoner följare. På tredje plats kommer Ariana Grande som har 147 miljoner följare på Instagram.

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Vilken kvinna har flest följare på Instagram?

Kylie Jenner, den yngsta i kändisfamiljen Kardashian, har passerat 300 miljoner följare på Instagram. Hon är nu den näst största profilen på plattformen, om man inte räknar med Instagrams egna konto, och den första kvinnan i världen som nådde 300 miljoner följare. Därefter, vem är sveriges största influencer? Överst på listan över Sveriges mäktigaste influencers ligger nämligen fitnessprofilen Anna Nyström med hela 8,4 miljoner följare. Det står klart när Influencer marketing-företaget Beatly för andra året i rad listar Sveriges största Instagram-profiler.

Vem har flest följare på Facebook?

Ronaldo har stadigt fått fler följare och vid lunchtid i dag så blev han den mest följda människan i världen på det sociala nätverket, skriver Bleacher Report. Med 107 105 000 följare så är han 15 000 följare före sångerskan Shakira. Även på Twitter är han störst, men då bara bland världens idrottsprofiler. Vem har mest följare på Tiktok? 1:a plats – Charli D'amelio.

Och därefter, hur många följare har kylie jenner på instagram?

300 miljoner följare. följare på Instagram. Kylie Jenner är 24 år.

By Sky

Similar articles

Hur mycket kostar PS4 plus en månad? :: Varför kan jag inte surfa under samtal Telia?
Användbara länkar