Hem > K > Kan Man Dela Surf 3?

Kan man dela surf 3?

Med appen 3Skicka surf kan du dela med dig av surf till nära och kära som också är kunder hos Tre. Tjänsten kostar inget att använda och ingår för alla privatkunder med mobilabonnemang hos Tre.

Läs mer

Related

Hur länge räcker 10 GB surf?

För att titta på video i 20 timmar, lyssna på musik i 100 timmar eller surfa i 160 timmar räcker det med 10 gigabyte surfing.

Har 3 pensionärsrabatt?

Väljer du 3 får du inte glömma bort att du som pensionär har tillgång till pensionärsrabatt. Operatören Tre erbjuder pensionärsrabatt precis som så många andra teleoperatörer gör. Hur kontaktar jag Tre? Kontakta 3 kundtjänst

  • Kundtjänst privat. Öppet vardagar 8-20. 0735-300 400.
  • Kundtjänst företag. Öppet vardagar 8-18. 0771-73 53 11.
  • Huvudkontor. Öppet 8-17. 0735-300 400.

Och en annan fråga, hur snabbt är 3 mobilt bredband?

Tres mobila bredband har en normalhastighet på 10–54 Mbit/s. Hur kollar man sin surf 3? Om du själv står som abonnemangsägare kan du enkelt göra det via Mitt3. Sök på appstore efter "Mitt3" och ladda ner appen, logga sedan in med Mobilt BankID. Du kan även se din surfmängd via 3s hemsida. :) Om du har flera abonnemang hos Tre behöver du välja vilket abonnemang det gäller först.

Related

Hur många kan dela på Netflix?

Det finns tre olika abonnemang på den svenska marknaden och de kostar alla mellan 89 och 139 kronor per månad. Du kan titta på fyra skärmar samtidigt med Premium-abonnemanget, som också har stöd för 4K och låter dig ladda ner videor och spara på fyra olika mobiler eller surfplattor.

Hur dela surf 3?

Med 3Skicka Surf kan du skicka surf till nära och kära som också är kunder hos 3. Perfekt för dig som vill bjussa kompisen eller barnen på en extra surfstund. Du väljer själv hur mycket surf du vill skicka, och till vem. Surfen du skickar dras från ditt abonnemangs återstående surfmängd. Och en annan fråga, kan jag dela med mig av min surf? På de flesta Android-telefoner går det att dela mobildata via Wi-Fi, Bluetooth eller USB. Viktigt! Vissa mobiloperatörer begränsar internetdelningen eller debiterar dig extra för den. Vi rekommenderar att du kontrollerar detta hos operatören.

Följaktligen, hur delar jag min surf?

Gå till Inställningar > Mobilnät > Internetdelning eller inställningar > Internetdelning och aktivera internetdelning. Bekräfta namnet och lösenordet som finns på telefonen. Stanna kvar på sidan tills du har anslutit din enhet till nätverket. På enheten du vill ansluta går du till Inställningar följt av wifi. Vad finns det för rabatter för pensionärer? Är du pensionär? I så fall kan du få pensionärsrabatter på många produkter inom resor, mobiltelefoni, nöjen, hälsa, elavtal och mycket mycket annat. När du är i behov av något nytt till hemmet så finns mycket pengar att spara när genom att utnyttja de pensionärsrabatter som finns.

När kan man byta telefon på Tre?

Du har möjligheten att få ut en ny hårdvara tidigast 3 månader innan den befintliga bindningstiden går ut. Om du har mer än tre månader kvar av abonnemanget kan du köpa ut resterande bindningstid och på så sätt förlänga ditt abonnemang med en ny telefon i förtid.

By Hollingsworth Mccardell

Similar articles

Hur låser man upp iPhone med iTunes? :: Kan man spåra en telefon utan SIM kort?
Användbara länkar