Hem > V > Var Kan Man Köpa En Liten Tv?

Var kan man köpa en liten TV?

På våra lagerhyllor hittar du din nästa TV till lagerpris i populära storlekar som 32 tum, 43 tum, 55 tum ända upp till 70 tum och större. Vi har de senaste modellerna från världsledande tillverkare som LG, Philips och Samsung i lager som snabbt gör ditt sovrum eller vardagsrum till en biosalong.

Läs mer

Related

Kan man köpa 1 AirPod?

Ersättningsprodukter kan köpas om du förlorar en Air Pod.

Finns det TV utan smart?

Du måste inte köpa en ny smart-tv för att kunna använda videotjänster och andra typer av appar. Här förklarar vi kortfattat två vanliga så kallade mediaspelare som du kan använda i stället. Det finns även andra sätt att göra tv:n smart. Hur bra är Andersson TV? Anderssons tv må endast ha två stycken hdmi-kontakter men med bra bild, fantastisk skärpa, inbyggd pvr-lösning och cirka 2 000 kronor billigare än de flesta apparater i testet är det ett solklart bästa köp.

Med hänsyn till detta, hur mycket tappar en tv i värde?

Jag hittade en artikel från prisjakt från förra året som nämner en värdeminskning på 26,4% på deras populäraste modeller, men det är bara första året. Om man sträcker ut den hypotesen på tre år så går priset ner till ca 60% och sedan 80% på fem år. Och därefter, vem köper gamla tv? Vi köper, renoverar & säljer begagnad IT-utrustning - Inrego.

Related

Vilken MacBook Pro ska jag köpa?

Även om det tekniskt sett inte är flaggskeppsmodellen av MacBook Pro, är det den modell som de flesta som vill ha en bärbar Apple-dator av professionell standard bör överväga.

Hur stor TV ska man välja?

För att få den bästa tittarupplevelsen för film och tv-serier på en högupplöst tv är en rekommendation att skärmen ska ta upp 40 procent av ditt synfält. Det är enkelt att räkna ut ett lagom avstånd genom att ta storleken på tv:n i tum och multiplicera med 1,2. Därmed, vilken storlek på tv ska man välja?

TumstorlekBredd (i meter)Höjd
50 tum (1,27 m)1,11 m0,62 m
55 tum (1,40 m)1,22 m0,68 m
60 tum (1,52 m)1,33 m0,75 m
65 tum (1,65 m)1,44 m0,81 m

Vill inte ha smart-tv?

Måste man ha smart-tv för att få internet i tv:n? Nej. Om du inte är säker på att du vill ha en smart-tv just nu fungerar det lika bra med en vanlig tv. Då kan du i efterhand köpa till en speciell box eller en blu-ray spelare som gör att du får alla de funktioner som kommer med en smart-tv. Folk frågar också varför ska man ha en smart-tv? Marknaden domineras allt mer av så kallade smart-tv-apparater. Orsaken till detta är givetvis att de har så många funktioner. En smart-tv kan göra mycket mer än att bara visa tv-program. De är i själva verket en kombinerad dator och tv samtidigt, eller om du så vill en tv med internet.

Med tanke på detta, hur vet jag om min tv har inbyggd chromecast?

För att din TV ska ha inbyggd Chromecast behövs normalt Android TV som operativsystem. Det betyder att alla andra modeller, exempelvis med Tizen OS som Samsung har, inte har eller kan ha Chromecast inbyggd.

By Debarath Zavaleta

Similar articles

Vilka gör Andersson TV? :: Vad får jag för pengarna SVT?
Användbara länkar