Hem > V > Vilka Är Gäster I Skavlan Ikväll?

Vilka är gäster i Skavlan ikväll?

gäster i Skavlan

Avsnitt 2:

  • Fotbollsspelaren Hedvig Lindahl.
  • Professorn i kriminologi Leif GW Persson.
  • Hollywoodfrun Maria Montazami.
  • Rallylegendens son Oliver Solberg.

Läs mer

Related

Vilka lampor ska lysa på routern Telia?

Alla tjänster är igång. Routern är på väg att starta. Strömmen är på men vissa tjänster fungerar inte, t.ex. inte kontakt med station, inte internet, inte bredbandstelefoni. Den röda lampan betyder inte att routern är trasig.

Med detta i åtanke, vilka är med i skavlan ikväll?

Jonas Gardell. Är gäst hos Skavlan ikväll i SVT. Hur titta på SVT1? Med SVT Play på din Smart-tv kan du se SVT:s program och sändningar när det passar dig bäst - direkt i din tv! SVT Play finns förinstallerad på vissa tv-modeller av Samsung, Panasonic, LG, Grundig, Philips från och med år 2020 och många fler.

Vad säger tomten när han kommer?

I juletid dyker det upp många tomtar och visst skrattar de allt oftare rätt amerikanskt? Ho Ho Ho, säger var och varannan tomte nuförtiden. Hur länge tror man på tomten? – Barns tro på tomten växer fram när de är i 3–4-årsåldern. Vid åtta års ålder ser vi att de tappar i tro och börjar förstå sanningen, säger Thalia Goldstein, assisterande professor i utvecklingspsykologi vid George Mason University i Virginia.

Related

Vilka TV kanaler sänder i 4K?

Det finns cirka 80 kanaler runt om i världen som sänder i 4K och VoD-tjänster som Amazon Prime, Vudu och Rakuten erbjuder också ett stort utbud av innehåll som filmer och tv-serier i 4K. Om du har en 4K-spelare kan du köpa och njuta av 4K-skivor.

Dessutom, hur såg tomten ut förr i tiden?

Tomten var ofta klädd i grå vadmalskolt och på huvudet någon form av röd eller mer sällan grå toppluva. Ibland kunde tomten vara klädd i rött eller grönt eller, som i berättelsen ovan, blått. De flesta tomtar hade snövitt eller ulvgrått skägg, även om en del var slätrakade. Med tanke på detta, varför har vi jultomte? Jultomtens tydligaste ursprung är Sankt Nikolaus – en givmild biskop som levde i Turkiet på 300-talet. Enligt legenden räddade han tre fattiga flickor från prostitution genom att kasta pengar till dem genom skorstenen.

Varför får vi julklappar?

Dessa har sitt ursprung redan från romartiden, då gavs presenter för att fira in det nya året. Nyårsfirandet och julfirandet (firandet av kristi födelse) kom sedan att sammanfalla och man slog ihop dessa. Detta innebar att nyårs gåvan man tidigare hade byttes ut och blev så småningom till en julgåva. På motsvarande sätt, vad gör man på midvinterblot? Midvinterblotet inföll förmodligen i mitten av januari och inte vid tiden för vintersolståndet. Därför firades blotet alltså inte vid samma tid som vi firar jul. Ett blot är ett tillfälle då människor offrar boskap för att vinna gudarnas gillande.

Hur många såg Kalle Anka 2011?

”En stark tradition” Nu har nya siffror från MMS kommit som visar att över tre miljoner satt fastklistrade i år, närmare bestämt 3 340 000.

By Brittani Aalbers

Similar articles

Hur ändrar man upplösningen på Samsung TV? :: Hur fungerar TV med inbyggd Chromecast?
Användbara länkar