Hem > H > Hur Växlar Man Mellan Konton På Facebook?

Hur växlar man mellan konton på Facebook?

Att byta mellan Facebook-konton utan att logga ut någon är enbart tillgängligt på Facebook.com på en dator. Om du vill byta konton på en app eller mobil enhet loggar du ut från ett konto och loggar sedan in med ett annat konto.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Hur skapar man ett till konto på Facebook?

Så här skapar du ett Facebook-konto:

  1. Gå till facebook.com/r.php.
  2. Ange namnet du använder i dagliga livet.
  3. Skriv in ditt födelsedatum.
  4. Ange ditt mobilnummer.
  5. Tryck på Kvinna, Man eller Anpassat för att välja ditt kön.
  6. Välj ett lösenord och tryck på Gå med.
Hur ändrar man primär mail på Facebook? Så här lägger du till en e-postadress:
  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Bläddra ned och tryck på Inställningar.
  3. I avsnittet Kontoinställningar trycker du på Personlig information och sedan på Kontaktuppgifter.
  4. Tryck på Lägg till e-postadress och ange din e-postadress.
  5. Tryck på Lägg till e-post.

Kan man få tillbaka Facebook-konto?

Du kan kanske få tillgång till ditt Facebook-konto igen genom att använda en annan e-postadress eller ett annat mobilnummer som angetts på ditt konto. Använd en dator eller mobiltelefon som du tidigare har använt för att logga in på ditt Facebook-konto, gå till facebook.com/login/identify och följ instruktionerna. Dessutom, kan man ha två konton på facebook? Det strider mot Facebooks communityregler att ha fler än ett personligt konto. Om du vill representera ditt företag, din organisation, ditt varumärke eller din produkt på Facebook, kan du använda din personliga konto för att skapa och hantera en sida.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Med tanke på detta, kan man ha två konton på messenger?

Du kan spara olika Messenger-konton och växla mellan dem. När du lägger till ett nytt konto sparas inte lösenordet i Messenger om du inte väljer bort att kräva ett lösenord för att byta till kontot. Du kan lägga till upp till fem konton som följer våra namnregler och communityregler gällande autentisk identitet. Man kan också fråga varför kan jag inte skapa ett facebook-konto? Testa att skapa ett konto med en e-postadress istället för ett mobilnummer. Om du försöker registrera dig för ett nytt Facebook-konto med samma, eller ett liknande, telefonnummer och lösenord som ett konto du redan har skapat, loggas du inte på ditt befintliga konto.

Kan man få kontakt med Facebook?

För närvarande finns det inget direkt sätt att kontakta Facebook via telefon eller e-post. Du kan dock använda Facebooks inbyggda resurser för att rapportera eller felsöka ett problem. Hur kan man komma i kontakt med Facebook? Telefonnumret till Facebooks kundtjänst är: +1-650-543-4800. Facebooks telefonsupport går att nå: 24/7.

Vad betyder primär e-post?

Den primära e-postadressen används för att logga in och är således den ”huvudsakliga” adressen. Man har sedan möjlighet att komplettera sin primära e-postadress med en sekundär om man önskar få utskick till mer än en mejladress. Den sekundära ska alltså inte vara densamma som den primära.

By Ros Merling

Similar articles

Hur tar man bort en gammal e-postadress? :: Vad menas med projicering?
Användbara länkar