Hem > H > Hur Skapar Man Ett Till Konto På Facebook?

Hur skapar man ett till konto på Facebook?

Så här skapar du ett Facebook-konto:

  1. Gå till facebook.com/r.php.
  2. Ange namnet du använder i dagliga livet.
  3. Skriv in ditt födelsedatum.
  4. Ange ditt mobilnummer.
  5. Tryck på Kvinna, Man eller Anpassat för att välja ditt kön.
  6. Välj ett lösenord och tryck på Gå med.

Läs mer

Related

Hur ändrar man en bild till pdf?

Klicka på knappen Välj en fil ovanför eller dra och släpp filer i dropzonen för att konvertera bildfiler till PDF. Du kan välja att konvertera bildfilen till ett PDF-format. Acrobat konverterar filen från bild till PDF. Du kan antingen dela den konverterade PDF-filen eller ladda ner den.

Följaktligen, hur ändrar man primär mail på facebook?

Så här lägger du till en e-postadress:

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Bläddra ned och tryck på Inställningar.
  3. I avsnittet Kontoinställningar trycker du på Personlig information och sedan på Kontaktuppgifter.
  4. Tryck på Lägg till e-postadress och ange din e-postadress.
  5. Tryck på Lägg till e-post.
Kan man få tillbaka Facebook-konto? Du kan kanske få tillgång till ditt Facebook-konto igen genom att använda en annan e-postadress eller ett annat mobilnummer som angetts på ditt konto. Använd en dator eller mobiltelefon som du tidigare har använt för att logga in på ditt Facebook-konto, gå till facebook.com/login/identify och följ instruktionerna.

Kan man ha två konton på Facebook?

Det strider mot Facebooks communityregler att ha fler än ett personligt konto. Om du vill representera ditt företag, din organisation, ditt varumärke eller din produkt på Facebook, kan du använda din personliga konto för att skapa och hantera en sida. Kan man ha två konton på Messenger? Du kan spara olika Messenger-konton och växla mellan dem. När du lägger till ett nytt konto sparas inte lösenordet i Messenger om du inte väljer bort att kräva ett lösenord för att byta till kontot. Du kan lägga till upp till fem konton som följer våra namnregler och communityregler gällande autentisk identitet.

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Följaktligen, varför kan jag inte skapa ett facebook-konto?

Testa att skapa ett konto med en e-postadress istället för ett mobilnummer. Om du försöker registrera dig för ett nytt Facebook-konto med samma, eller ett liknande, telefonnummer och lösenord som ett konto du redan har skapat, loggas du inte på ditt befintliga konto. Kan man få kontakt med Facebook? För närvarande finns det inget direkt sätt att kontakta Facebook via telefon eller e-post. Du kan dock använda Facebooks inbyggda resurser för att rapportera eller felsöka ett problem.

Hur kan man komma i kontakt med Facebook?

Telefonnumret till Facebooks kundtjänst är: +1-650-543-4800. Facebooks telefonsupport går att nå: 24/7. Man kan också fråga vad betyder primär e-post? Den primära e-postadressen används för att logga in och är således den ”huvudsakliga” adressen. Man har sedan möjlighet att komplettera sin primära e-postadress med en sekundär om man önskar få utskick till mer än en mejladress. Den sekundära ska alltså inte vara densamma som den primära.

Och därefter, hur tar man bort en gammal e-postadress?

Ta bort Gmail

  1. Ladda ned din data innan du tar bort Gmail.
  2. Öppna Google-kontot.
  3. Klicka på Data och integritet till vänster.
  4. Scrolla till Data från appar och tjänster som du använder.
  5. Klicka på Ta bort en av Googles tjänster under Ladda ned eller radera dina uppgifter.
  6. Klicka på Radera.

By Tilly

Similar articles

Vilken är min epostadress? :: Hur tar man bort en gammal e-postadress?
Användbara länkar