Hem > V > Vad Är Ett Simkortsnummer?

Vad är ett Simkortsnummer?

SIM-kortsnumret kan du hitta på baksidan av brickan du fick SIM-kortet i, alternativt kan du kontakta oss så plockar vi fram det.

Läs mer

Vad kostar nytt simkort Telia?

Behöver du ett nytt simkort till din mobil, surfplatta eller kanske till hemlarmet? På Mitt Telia kan du beställa ett nytt, helt kostnadsfritt. Med hänsyn till detta, hur länge håller ett sim kort? De flesta operatörer har 12 månaders giltighetstid efter att du senast laddade kontantkortet. Det innebär att du måste ladda ditt kontantkort minst en gång om året för att det ska fortsätta gälla.

Dessutom, vad kostar ett nytt sim kort telenor?

Beställ nytt sim-kort

Kortet kostar 200 kr (exkl. moms). Det gamla kortet fungerar tills du sätter in det nya. Det nya aktiveras automatiskt när du stoppar in det i telefonen.
När får jag mitt SIM-kort? SIM-kortet skickas med A-post och det brukar ta mellan 2-4 arbetsdagar innan det kommer fram.

Är mitt simkort aktiverat?

Sätt in simkortet i enheten

När du vet att du har ett simkort i rätt storlek placerar du det i din enhet och startar enheten. Hos en del operatörer är det allt du behöver göra för att aktivera simkortet. Tips! Skulle kortet inte aktiveras kan du testa att starta om din enhet.
Varför funkar inte mitt nya SIM-kort? Prova med ett annat SIM-kort. Om du inte har något annat SIM-kort kan du besöka en av operatörens återförsäljare och be dem prova med ett annat SIM-kort. Du kan behöva byta SIM-kortet.

På motsvarande sätt, varför funkar inte nytt simkort?

Om du dock är helt ny kund hos oss är den vanligaste anledningen att det nya kortet inte fungerar att telefonen du använder är operatörslåst. Det innebär att mobiltelefonen är bunden till en och samma operatörs simkort. Telefonen ber då normalt om PIN/PUK för nätverket. Kan man vara anonym med kontantkort? Det är mycket vanligt att oregistrerade och anonyma kontantkort till mobiltelefoner används i samband med brottslig verksamhet. Det gör att polis och åklagare går miste om viktig och ibland avgörande information. I morgon beslutar därför regeringen om förslag som innebär ett förbud mot oregistrerade kontantkort.

Kan man välja nummer på kontantkort?

Ja, du kan välja nummer till ditt kontantkort. Hos de flesta operatörer får du välja bland ett antal nummer som operatören föreslår. Du kan då bläddra bland de olika numren och välja det som passar dig bäst.

By Guinna

Kan man få nytt simkort direkt i butik? :: Hur mycket filament går det åt?
Användbara länkar