Hem > V > Varför Har Kanal 5 Försvunnit?

Varför har Kanal 5 försvunnit?

Comhem/Boxer och Discovery Networks lyckades inte komma överens om ett nytt distributionsavtal. Nu släcks kanalerna, däribland Kanal 5, ned för miljoner tv-tittare.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Vad kostar Dplay abonnemang?

Dplay Live 129 kr/mån:

Nio streamade livekanaler; Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Eurosport 1, Eurosport 2, Food Network, Travel Channel, TLC och Investigation Discovery samt ett brett utbud av sportsändningar inom fotboll, tennis, cykel och mycket mera.
Man kan också fråga vad har hänt med kanal 5? ”På grund av att Boxer och SBS Discovery inte kunnat komma överens om ett nytt avtal för Kanal 5 HD, Kanal 9 och Kanal 11 finns inte kanalerna i Boxers utbud för tillfället”, skriver Boxer till sina kunder. Mer information om vad som händer kommer att publiceras på Boxers Facebook-sida och deras kundtjänst.

Och en annan fråga, vilket discovery plus abonnemang för os 2022?

OS 2022 streams

För att kunna se OS 2022 stream på nätet så krävs det att du har ett DiscoveryPlus-konto. Detta kan du skapa snabbt och enkelt genom att registrera dig. I samband när du registrerar dig så kan du även välja ett paket. De olika paketen låser upp olika mycket av utbudet hos DiscoveryPlus.
Kan man prova Discovery Gratis? Kan jag se på Discovery+ gratis? Ja, du kan registrera dig på Discovery+ utan kostnad och se utvalt innehåll.

Related

Varför heter det Cigarettuttag?

Nya bilar har en plastkontakt i uttagen med en liten cigarettsymbol för att visa att det finns en cigarettändare under kontakten.

Vilka kanaler ingår i Discovery Plus?

Streamade kanaler som du kan se via appen discovery+:

SVT1, SVT2, Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, ID, TLC, Food Network, Travel Channel, Kunskapskanalen, SVT Barn, SVT24, Eurosport 1 och Eurosport 2.
Vad kan man se Gratis på Dplay? Alla svenska program visas gratis men för att se utländska serier, direktsänd sport eller livesända kanaler behöver du ett Premiumabonnemang. Dplay lanserades i oktober 2015 och drivs av Discovery Networks Sweden.

Hur kan man se Kanal 5?

Kanal 5 bjuder på kritikerrosade svenska serier, populära filmer samt sport som engagerar och berör. Om du inte har utrustning som kan ta emot HD-kanaler så ser du kanalen i standardupplösning. I playbiblioteket i din Tv Hub, TiVo eller Tele2 Play ser du ett urval av kanalens program, utan reklam. Var kan man se tv 5? Kanal 5 - Streama online eller via vår app - Tele2 Play.

Med tanke på detta, hur skaffar man kanal 5?

Kanalplats: 5

  1. TV Standard.
  2. TV Flexibel.
  3. TV Premium.
  4. Tele2 Play.

By Corina Leyton

Similar articles

Måste man köpa Windows 10? :: Kan man uppgradera Apple TV generation 3?
Användbara länkar