Hem > V > Vad Heter Olika Urringningar?

Vad heter olika Urringningar?

ex. är dekolletage en synonym till urringning. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Läs mer

Related

Varför heter det Cigarettuttag?

Nya bilar har en plastkontakt i uttagen med en liten cigarettsymbol för att visa att det finns en cigarettändare under kontakten.

Vad är Urringningar?

Se nedan vad urringning betyder och hur det används på svenska. Urringning betyder ungefär detsamma som dekolletage. Vilken urringning passar? V-ringning är det bästa valet för dig med stor byst. V-ringat förlänger halsen och förstorar inte bysten. Du som har liten byst väljer istället en V-ringning som är lite högre i skärningen och inte fullt så djup.

Folk frågar också vad är djup urringning?

Dekolletage (av franska décolletage, av décolleter 'skära') är en djup och/eller bred urringning, på ett kvinnligt klädesplagg, ofta en aftonklänning, som visar mer eller mindre av kvinnans hud, främst från halsen ner till bysten, men det avser även skärningen på ryggen ned från nacken. Med hänsyn till detta, vem passar i omlottklänning? Som en timglasformad person har du lika breda axlar som höfter och en smal midja. Bysten kan både vara stor och liten. Allra finast på dig är att framhäva din midja med en omlottklänning.

Related

Vad heter Apples hörlurar?

Du får en helt ny upplevelse med de nya AirPods. De kan aktiveras när du tar bort laddningsfodralet till din enhet.

Vilken längd på klänningen?

Grundregeln som man brukar prata om är att långa klär riktigt bra i långa modeller och korta passar superbra i kortare modeller. Medellånga modeller klär alla i, men är man kort kan med fördel välja modeller som inte går längre än till just ovanför knäna. Det är dock utformningen på klänningen som är viktigast. Följaktligen, vilken kroppsform har jag mått? När du fått fram höft-måttet, så tar du ditt midjemått och delar det med höftmåttet. Den siffra du får fram blir midje-höftproportionen (MHP). Om ditt MHP blir över 0,80 så har du äppelform. Blir det 0,80 eller lägre så klassas du som päronformad.

Vilken klänning till kroppsform?

Du med en mer rak kroppsform bör satsa på en modell som markerar byst och midja. En korsett under klänningen är att rekommendera. Med hjälp av lagda veck fram och bak på klänningen kan en kurvigare midja skulpteras fram på en annars rak kropp. Vilken typ av klänning passar mig? Enkel regel: Korta ben behöver korta klänningar! Korta längder framhäver dina ben som får dig att se längre ut och i kombination med ett par spetsiga klackar så vinner du till dig extra centimetrar. Glöm inte att utsläppt hår får dig att se kortare ut!

Vilken klänning döljer mage?

En A-linjeformad klänning, vars midja är hög, gör mirakel för figuren eftersom magen försvinner under den lösa kjoldelen. Även klänningar med empireskärning är perfekta – de framhäver din överkropp och gör att du ser längre ut. Den vida kjolen döljer en liten putmage.

By Firooc Miessner

Similar articles

Hur får man klänningen att inte åka upp? :: Vart jordar man?
Användbara länkar