Hem > V > Vad Menas Med Xo?

Vad menas med XO?

XO står för ”Extra Old” och den allra äldsta kategorin kallas ”Extra”. All Cognac i dessa två kategorier är minst tio år, men eftersom det är en blandning innehåller de även äldre sorter. XO och Extra har i stigande skala större andel äldre vindestillat och därmed en högre snittålder.

Läs mer

Related

Vad menas med full HD?

HD Ready är ett märke på TV-apparaten, projektorn eller liknande som garanterar att bildvisaren kan ta emot och visa den europeiska standarden.

Och därefter, vad betyder 7k?

Svensk sms-ordlista

7k: sjuk 3vligt: trevligt also/asså: alltså asg: asgarv bsdv: bara så du vet cs!: Vi ses!
Därefter, hur uppkom chattspråket? Det uppkom för att spara tid och kunna skriva snabbt till varandra bland främst ungdomar, men titta runt i vilken Facebookgrupp som helst eller ditt eget flöde och notera hur folk faktiskt skriver. Många som skriver längre inlägg använder sig av chattspråk.

Därmed, vad är chattspråk?

Chattspråket är ett skrivet språk som används vid chatt eller sms. Det består bland annat av förkortade ord och går därför fortare att skriva. Folk frågar också vad är ksk förkortning för? KSK – en svensk idrottsklubb från Karlskoga, se Karlskoga SK. KSK – ett specialförband i tyska försvarsmakten Bundeswehrs, se Kommando Spezialkräfte. KSK – en sportklubb i Kållered, se Kållereds SK.

Related

Vad menas med tredimensionellt?

3D är det rumsliga perspektivet där längd, bredd och djup uppfattas. Ett föremål eller en matematisk figur har tre dimensioner, som är ett område i höjd, bredd och djup.

Därefter, vad är förkortningen för vsg?

vsg för info (vsg står för varsågod) kan man skriva om man just har talat om något extra ointressant. Och därefter, vad betyder doj? det amerikanska justitiedepartementet Department of Justice(DoJ) har en pågående utredning om TeliaSoneras transaktioner i Uzbekistan.

På motsvarande sätt, vad menas med cd?

Compact disc. CD-plate. En optisk plate som blir brukt for å lagre digitale data. Därefter, hur många punkter efter en mening? Aldrig två punkter, men tre kan gå

I svenskan använder vi inte två punkter efter varandra. Avslutar du en mening med en förkortning så räcker det med den punkten: ”Uppgiften tas över av en annan avd.” Fast det är bättre att skriva ut hela ordet, förstås. Men tre punkter fungerar.

Dessutom, vad betyder två punkter i sms?

Att avsluta en mening med ett utropstecken kan tyda på att du är bestämd, glad, häpen eller förundrad - allt beroende på textsammanhanget. En nydumpad person får ett sms från hjärtekrossaren som avslutades med två punkter.

By Kessiah

Similar articles

Vad betyder att man Simpar för någon? :: Vem ringde från utlandet 21?
Användbara länkar