Hem > H > Hur Betalar Jag Med Apple Pay?

Hur betalar jag med Apple Pay?

Betala med ditt förvalda kort på en iPhone med Touch ID

  1. Lägg fingret på Touch ID.
  2. Håll den övre delen av iPhone på några centimeters avstånd från den kontaktlösa läsaren tills meddelandet Klar och en bockmarkering visas på skärmen.

Läs mer

Related

Hur sätter man på text på Apple tv?

Under Hörsel väljer du undertexter och textning på din Apple TV, iPad, iPod touch eller streamingenhet. Om du vill aktivera den väljer du Slutna textningar. Du kan ändra stil och alternativ för undertexterna.

Hur fungerar Wallet på iPhone?

Apple Wallet lagrar sedan dina kreditkort och betalkort och hämtar data när du autentiserar Apple Pay för att betala för varor. Öppna Wallet på din iPhone. På din iPad går du till Inställningar > Plånbok och Apple Pay. Tryck på Lägg till kredit- eller betalkort eller "+" i det övre högra hörnet och tryck på "Fortsätt". Hur betalar man med sin telefon? Blippa dina köp med mobilen

Det är lika tryggt som att betala med plastkortet. I butiker världen över som tar emot kontaktlösa köp betalar du genom att hålla telefonen mot kortläsaren. I appar och på webben där Google Pay/Apple Pay finns som betalningsalternativ kan du med några få klick betala med mobilen.

Därmed, hur betalar man med blipp?

Blippa - kontaktlösa betalningar med bankkort och kreditkort. En kontaktlös betalning innebär att du bara behöver hålla ditt kort mot en kortterminal för att göra ett köp. Du behöver alltså inte stoppa in kortet i och slå koden för att bekräfta transaktionen. Därefter, kan man blippar med mobilen? Blippa och betala med mobilen.

Du kan även betala kontaktlöst med din mobiltelefon. För belopp upp till 200 kr blippar du enkelt mobilen mot terminalen, precis som med ditt Visa kort. För att garantera din säkerhet behöver du verifiera dina köp över 200 kr genom att scanna ditt fingeravtryck på mobilens hemknapp.

Related

Vilken upplösning på Apple TV?

HD-videor har en upplösning på 1 920 x 1 080, men 4K-videor har en upplösning på 3 840 x 2 160. Det finns ett brett utbud av färger och ljusstyrka.

Kan man betala med Apple Pay på ICA?

Kan jag koppla ett bankkort i Apple Pay, Samsung Pay eller Google Pay till mitt stammiskonto? Ja, det går bra. För att samla stammispoäng och ta del av rabatter med ditt bankkort i Apple Pay, Samsung Pay och Google Pay behöver du koppla det i kassan i någon av våra ICA-butiker. Och en annan fråga, hur fungerar my wallet? Om du har en Android-enhet kan du betala med Swedbank plånbok i butik. I butik betalar du genom att öppna plånboken och sedan välja det kort du vill betala med. Vid betalning verifierar du dig med fingeravtryck eller låskoden till mobilen.

Hur handlar man med Wallet?

Hur betalar du?

  1. I butik (med iPhone eller Apple Watch) Dubbelklicka på ”Touch ID”, eller håll din iPhone mot kortterminalen med fingret på Touch ID.
  2. I appar eller online-butiker (med iPhone eller iPad) Välj Apple Pay som betalmetod och håll fingret på Touch ID.
  3. Online-butiker (med Mac)
Kan man lägga in körkort i Wallet? Att lägga till ett körkort till Apple Wallet är väldigt likt att lägga till ett kredit- eller betalkort, men med några extra säkerhetsåtgärder. Öppna Apple Wallet-appen. Tryck på +-ikonen i det övre högra hörnet. Välj alternativet för körkort eller statlig ID.

Följaktligen, hur betalar man för en app?

Google Play

  1. Gå in på Mitt konto i Google Play Store genom att klicka på linjerna uppe i det övre vänstra hörnet.
  2. Välj Lägg till betalningsmetod och välj Aktivera fakturering för Telenor.
  3. Fyll i ditt telefonnummer, namn och adress och klicka på Spara.
  4. Klart! Nu kan du betala för musik, appar och filmer via fakturan.

By Ellan

Similar articles

Varför funkar inte Blippen på kortet? :: Vilket håll Blippar man?
Användbara länkar