Hem > r > Är Hbo Gratis?

Är HBO gratis?

När HBO Nordic blev HBO Max i oktober 2021 erbjöds tjänsten inte gratis under en period, men väl till permanent halva priset. Den kampanjen har nu upphört och som ny kund betalar blir du tvungen att betala fullpris.

Läs mer

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Hur många konton på HBO?

Ja, i de flesta fall kan personer i ditt hushåll logga in på HBO Max på olika enheter och titta på olika program samtidigt. Ja, ditt konto kan ha upp till 5 profiler för barn och vuxna i din närmaste familj eller hushåll. Hur får man HBO Max för halva priset? HBO Max till halva priset

Du kan bara dra nytta av det fram till den 30 november 2021, så du har fortfarande fyra veckor på dig att prenumerera på streamingplattformen och därmed få den där 50% rabatten för alltid på priset för månadsabonnemang. Men det är viktigt att ha detta datum i åtanke, så att du inte missar det.

Vad ingår i Netflix Basic?

Netflix Basic / Standard / Premium

Med ett paket från Netflix så kostar första månaden bara 10 kronor, du kan avsluta ditt abonnemang när du vill och har tillgång till obegränsat med filmer och TV-serier. Du kan alltid titta från din bärbara dator, tv, mobil eller surfplatta.
Vilken är den största Streamingtjänsten? 1. Netflix. På första plats kommer den välkända streamingtjänsten Netflix. Detta är en tjänst som fungerar i nästan hela världen och de hade över 213 miljoner abonnenter i oktober år 2021.

Related

Är det gratis att uppdatera till Windows 10?

Alla måste betala för Windows 10 efter den 29 juli. Windows 10 är gratis på din dator om du uppgraderar från Windows 7, 8 eller 8.1.

Hur mycket kostar Netflix i mån?

Hur mycket kostar Netflix? Titta på Netflix på din smartphone, surfplatta, smart-tv, bärbara dator eller streamingenhet – allt för en fast månadsavgift. Abonnemang från 99 kr till 179 kr per månad. Inga ytterligare kostnader, inga bindningstider. Och en annan fråga, vad innehåller hbo max? Vad du kan streama

  • HBO Max. Streama HBO och SÅ mycket mer. Den nya streamingplattformen kombinerar HBO med ännu fler nya filmer, serier och exklusiva Max Originals.
  • HBO (kallas även HBO Nordic och HBO España). Streama HBO. Streama alla dina HBO-favoritserier, favoritfilmer, specialmaterial med mer.

Vad kostar Amazon Prime i månaden?

Endast 59,00 kr/månad efter din provperiod. Avsluta när som helst. Vad kostar Prime Video i månaden? En prenumeration på tjänsten kostar idag dagsläget 5,99 € i månaden, vilket i skrivande stund motsvarar dryga 61 svenska kronor. Det kan jämföras med Netflix som just nu kostar mellan 89-159 kr/månaden, eller HBO nordic som ligger på 109kr/månaden. Bara priset gör därför tjänsten till ett attraktivt val.

Hur många kan dela på Netflix?

Streama på olika enheter

Ditt abonnemang avgör hur många skärmar du kan titta på samtidigt, men det finns ingen begränsning för hur många enheter som kan finnas kopplade till ditt konto. Om du vill titta på en ny eller en annan enhet loggar du in på Netflix på den enheten.

By Kenn Kodadek

Similar articles

Hur fungerar det att betala iCloud? :: Vad kommer HBO Max kosta?
Användbara länkar