Hem > V > Vad Krävs För Att Köra Åt Uber?

Vad krävs för att köra åt Uber?

För att få köra en Uber-taxi måste du haft giltigt B-körkort samt ha en taxilegitimation. Har du ingen erbjuder Uber dig hjälp att skaffa det. När det kommer till bilen ska den enligt Uber inte ha några kosmetiska skador och vara taxiregistrerad. Den får dock inte ha taxilampa eller taxilackering.

Läs mer

Related

Kan inte köra jar fil?

Java Runtime Environment behövs för att köra JAR-filen. Du behöver bara dubbelklicka på filnamnet. Om den aktuella filen är öppen fungerar det. Du kan bara titta på filerna i den.

Är Uber lagligt i Sverige?

Vad krävs för att köra med Uber? Du måste vara så gammal som krävs för att köra i din stad, ha ett giltigt transportmedel och skicka in de dokument som krävs, inklusive ett giltigt taxikörkort och, om du är åkare, ett giltigt taxitrafiktillstånd. Vad kostar Uber från Stockholm till Arlanda?

Taxi BolagPris (SEK)
Taxi 020495 kr
Taxi Kurir495 kr
Sverige Taxi495 kr
UBER525 kr

Vad kostar det att åka taxi i Stockholm?

TariffNärKostnad
1Övrig tid som ej specificeras i taxa 2Grundavgift 59 kr + 565 kr/tim + 14:90 kr/km
2Fre kl 15 – mån kl 06. Från kl 15 – kl 06 nästkommande helgfria vardag: – dag före midsommar-, jul- och nyårsafton. – dag före helgdag som ej är ordinarie sön.Grundavgift 59 kr + 595 kr/tim + 14:90 kr/km
Hur fungerar Ubertaxi? För att beställa en Uber behöver du inte ringa en växel eller hoppas på att fånga en på gatan. Du beställer din Uber genom ett enkelt knapptryck i din Uber-app och kan direkt genom appen följa din förares färdväg fram till dig. Bilarna som Uber använder ser lite lyxigare ut och du får din egen chaufför.

Related

Kan man köra fast ABS lampan lyser?

Är det säkert att köra med lampan på? Det skadar inte att köra hem eller till verkstaden om den enda lampan är tänd. Bilen behöver inte vara parkerad på vägen.

Och en annan fråga, vad är uber taxi?

Uber Taxi är ett IT företag ifrån USA – Francisco i Kalifornien som har skapat en internetbaserad app för bokning och betalning av taxiresor. Med Uber Taxi appen kan man boka och betala för en Taxi som tar dig dit du vill bli transporterad till. Dessutom, vad innebär uber? En passagerare öppnar appen

Passageraren anger sin destination i rutan ”Vart vill du åka?”, granskar resealternativen vad gäller pris, fordonets storlek och beräknad avlämningstid, väljer önskat alternativ och bekräftar sedan upphämtningen.

Är sverigetaxi bra?

Hör därefter ingenting och kontaktar dem igen. Efter ytterligare lång svarstid får jag tillbaka att de inte kan hitta mitt första ärende. Så otroligt dåligt skött från första kontakt när jag ringde för att boka om bilen. Har inget förtroende för Sverigetaxi och räknar inte med att få några pengar återbetalade heller. Man kan också fråga hur mycket billigare är bolt? Bolt meddelar att de från och med idag sänker sina priser med 10 procent för Bolt standard, 9,5 procent för kategorin Economy och 18 procent för sin premiumkategori.

Och en annan fråga, vad kostar bolt taxi?

Priserna varierar stort beroende på var och när du vill hyra en elsparkcykel, just nu erbjuder till exempel Bolt gratis upplåsning och 2 kronor i minuten för att köra, vilket är överlägset billigast av tjänsterna. Du kan även köpa ett abonnemang i form av dag-, vecka-, eller månadspass för 99, 149 eller 389 kronor.

By Irina Pelfrey

Similar articles

Vem betalar WhatsApp? :: Vad kostar att åka Uber?
Användbara länkar