Hem > V > Vad Kostar Youtube Abonnemang?

Vad kostar YouTube abonnemang?

YouTube är gratis att använda och det kostar inget att titta på klippen, men det finns en premiumversion av YouTube som kräver ett betalt abonnemang. YouTube Premium ger mer innehåll och fler möjligheter än vanliga YouTube. Abonnemanget kostar 119 kronor i månaden.

Läs mer

Related

Hur mycket kostar 3D Printing?

En 3D-skrivare för entusiaster kostar mellan 15 000 och 35 000 kr, en 3D-skrivare för professionella skapare kostar mellan 35 000 och 60 000 kr och en 3D-skrivare för industriellt bruk kostar mellan 200 000 och 1 000 kr.

Man kan också fråga vad ingår i youtube premium?

Som medlem i YouTube Premium kan du titta på alla videor på YouTube utan annonser och samtidigt stötta innehållsskapare. Du kan också ladda ned videor för att titta offline på mobilen och spela upp videor i bakgrunden. Vad kostar YouTube utan annonser? Kostnaden för att slippa reklam samt övriga funktioner som inkluderas i YouTube Premium så som möjlighet att titta offline är 119 kronor.

Med tanke på detta, vad innebär prenumerera på youtube?

När du prenumererar på en kanal visas alla nya videor som publiceras på den kanalen i flödet Prenumerationer. Du kan också få aviseringar när en kanal du prenumererar på publicerar nytt innehåll. Som standard skickar vi bara aviseringar om kanalens höjdpunkter. Man kan också fråga Är youtube gratis? Youtube är en av de mest populära internettjänsterna bland svenska ungdomar. Det är gratis att titta men ofta visas reklam före, och ibland mitt i, filmerna. Filmerna är till största delen amatörproducerade men det finns också mycket material som skapats av professionella producenter och företag.

Related

Vad kostar en 8K tv?

Den nya Q700T är den billigaste 8K-TV:n hittills, och priserna verkar riktigt hyggliga. Det finns en antydan om cirka 35 000 för 65-tummaren. Storebror Q800T finns inte i en mindre skärmstorlek.

Med tanke på detta, hur gör man för att slippa reklam på youtube?

Du kan inaktivera intäktsgenerering för videor som redan har laddats upp.

  1. Logga in på YouTube.
  2. Klicka på din profilbild. YouTube Studio.
  3. Klicka på Innehåll i menyn till vänster.
  4. Välj videon du vill inaktivera annonser för.
  5. Klicka på Intäktsgenerering i menyn till vänster.
  6. Klicka på Av.
  7. Klicka på Spara uppe till höger.
Och därefter, Är youtube premium värt? Några av dessa användningsfall är tillräckligt bra för att priset på YouTube Premium är värt det. I själva verket behöver du inte ens lägga ner pengar för att prova. I skrivande stund erbjuder YouTube en provperiod på en månad, så att du själv kan se om den här YouTube-upplevelsen är något du vill åta dig.

Vad innebär det att prenumerera på något?

Prenumeration eller prenumerationsköp är betalning på förhand, i förskott. Vanligen menas ett avtal om kontinuerlig förskottsbetald leverans av en tidning, en tidskrift eller ett bokverk. När började jag prenumerera på YouTube? I kanalens översikt finns en lista över dina senaste prenumeranter. Du kan även se antalet prenumeranter över tid i YouTube Studio.

Varför YouTube konto?

Med ett Google-konto får du tillgång till många YouTube-funktioner, till exempel Gilla, Prenumerera, Titta senare och Visningshistorik.

By Buseck Cowins

Similar articles

Hur blir man en bra tecknare? :: Hur fungerar Wats up?
Användbara länkar