Hem > N > När Kom Uttrycket Lol?

När kom uttrycket LOL?

LOL eller Lol kan syfta på: LOL – internetslang för Laughing Out Loud (svenska: skratta högt, gapskrattar) se Lol (Laughing out loud) LOL: Laughing Out Loud – en amerikansk nyinspelning av en fransk film från 2012.

Läs mer

Related

Hur myntades uttrycket Internet?

Själva ordet har funnits länge, men den första gången ordet började betyda det som det betyder i dag var när internet uppfanns.

Följaktligen, vad betyder wtf på svenska?

(chattspråk, vulgärt) förkortning för what the fuck; ungefär "vad i helvete", "vad fan"? Med tanke på detta, vad betyder tbh slang? 1. TBH. Förkortning för: To Be Honest (= för att vara ärlig).

Vad betyder yolo på svenska?

Yolo är en akronym, dvs. en förkortning som är bildad av begynnelsebokstäverna i flera ord, i det här fallet you only live once, du lever bara en gång. Man kan på sätt och vis jämföra det med det latinska uttrycket carpe diem, fånga dagen. Med hänsyn till detta, vad är fml förkortning för? FML – förkortning för förtroendemannalagen (som egentligen heter Lag om facklig förtroendemans ställning på arbetsplatsen). Detta är en viktig lag som bland annat ger en fackligt förtroendevald rätt att på arbetstid företräda medlemmarna i frågor som rör verksamheten.

Related

Vad menas med uttrycket Brahman?

Världssjälen kallas det opersonligt gudomliga. Den individuella själens mål är att vara med brahman.

Vad betyder GG i slang?

- Står för ”Good Game”. En trevlig förkortning att skicka till medspelarna när matchen är över. Med hänsyn till detta, vad kostar det att spela lol? League of Legends, eller LoL som det brukar förkortas, är idag ett av världens största onlinespel. LoL är även ett av de mest nybörjarvänliga spelen på marknaden, det är gratis och det behövs inga kraftfulla maskiner eller annan utrustning för att starta.

Med tanke på detta, vad är lmao förkortning av?

(Internet slang) Initialism of laughing my ass off; used to indicate great amusement, usually exaggerated, at something (usually from an online source, for example, a discussion group, or an instant message). Dessutom, vad menas när man skriver mm på sms? Väldigt ofta när jag och Yrsa chattar på Facebook eller via sms skriver hon ”mm”. Ni ska få se ett exempel. Förstår ni att jag inte vet vad hon menar när hon skriver ”mm”? Är hon nöjd, är hon missnöjd, är hon glad, är hon förbannad? ”Mm”, låter för mig som ”Jaha, ja gör det då men jag tycker inte om det”.

Med detta i åtanke, hur förkortar man miljoner svenska kronor?

Fråga: Hur förkortar man miljoner och miljarder? Svar: Vi rekommenderar mn respektive md enligt Svenska skrivregler. Förkortningen milj. för miljoner ska helst inte användas, eftersom den kan tolkas som både miljoner och miljarder.

By Fritzsche

Vad betyder IRL i sms? :: Vad betyder 3000K?
Användbara länkar