Hem > H > Hur Mycket Kostar Discord Nitro?

Hur mycket kostar Discord Nitro?

Det kostar $ 9,99 per månad eller $ 99,99 per år. Nitro är ett bra sätt att visa ditt stöd för Discord och visa upp som ett resultat också.

Läs mer

Related

Hur mycket plats tar en bild?

En bild från en vanlig kamera är cirka 5 MB stor. Du får plats med 200 bilder. Bildens storlek är cirka 2 MB. Du kan få plats med 500 bilder på 1 MB.

Vad kostar Discord Nitro?

Discord Classic är prissatt till 9,99 dollar per månad eller 99,99 dollar per år och vi betalar för ett helt år på en gång (vilket innebär 16% rabatt). Hur mycket kostar Nitro? Hur mycket kostar nitro på Discord? Discord Nitro är tillgänglig för 9.99 USD per månad eller 99.99 USD per år.

Folk frågar också hur gör man ett discord konto?

Vad går vi igenom i denna artikel?

  1. Skaffa appen.
  2. Skapa ett konto.
  3. Bekräfta ditt konto.
  4. Verifiera ditt telefonnummer.
Hur pratar man på Discord? Här tar vi hand om hur Discords två röstlägen fungerar - "Tryck för att prata" samt "Röstaktiverad". För att komma åt någon av dessa kan du gå in på dina användarinställningar och sedan klicka på fliken "Röst". Detta är sannolikt den mest använda metoden.

Related

Hur mycket text är 2 minuter?

Hur lång tid tar det att säga ett ord? Fem till tio sekunder är hur lång tid det har gått när du säger en mening. Ett tal på en halv A4 är ungefär två minuter. Det är värt att hålla sig under 5 minuter om du är på en fest där du inte är den enda som talar.

Följaktligen, hur går man med i en server på discord?

För att gå med i eller skapa en server klickar du på "+" ikonen längst ner i serverlistan. Hur byter man konto på Discord? Hur byter jag konton på Discord?

  1. Logga ut från det befintliga Discord-kontot.
  2. Logga in på ditt andra konto igen genom att trycka på knappen ”Logga in”.

Vad är mitt Discord lösenord?

Här återställer du ditt lösenord

Skrivbords- och webbläsarklienten. Klicka på kugghjulsikonen längst ned till vänster i klienten för att öppna Användarinställningarna. På sidan Mitt konto klickar du på Ändra lösenord och följer instruktionerna.
På motsvarande sätt, hur man loggar ut från discord? Klicka på kugghjulet för inställningar bredvid ditt användarnamn och din avatar.

Vilket företag äger Discord?

Jason Citron, grundare Discord. Den oerhört populära chattjänsten Discord är ute till försäljning. Nu uppges Microsoft vara en favorit till att köpa företaget för hela 85 miljarder kronor, skriver Dot Esports. Elektronikjätten Microsoft äger sedan tidigare Skype som har 40 miljoner aktiva användare.

By Brannon

Similar articles

Vilka kanaler ingår i Discovery +? :: Är Discord lämpligt för barn?
Användbara länkar