Hem > V > Vad Menas Med Att Goa?

Vad menas med att Goa?

Lura någon till en plats för att sedan antingen misshandla eller mörda. Planeras oftas av två eller fler personer, alla vinner på detta då den som planerar ger ut en summa till medbrottsligen.

Läs mer

Related

Vad menas med full HD?

HD Ready är ett märke på TV-apparaten, projektorn eller liknande som garanterar att bildvisaren kan ta emot och visa den europeiska standarden.

Vad betyder Goa orten slang?

Göt. Göt betyder rumpa. Om du hör någon från orten säga “Vilken fet göt hon har” betyder det alltså vilken fin rumpa hon har. Folk frågar också hur mycket är 1 hägge? Ett hägge - ett häkto, alltså 100 gram (oftast cannabis).

Med hänsyn till detta, vad betyder ordet haiwan?

Haiwan - Arabiskt ord som betyder djur eller odjur. Kan exempelvis användas om någon burdus och högljudd person eller om barn som stökar väldigt mycket "sluta vara sådana haiwan". Vad betyder HSS orten slang? "Eyy bror va hände igår?"

Related

Vad menas med tredimensionellt?

3D är det rumsliga perspektivet där längd, bredd och djup uppfattas. Ett föremål eller en matematisk figur har tre dimensioner, som är ett område i höjd, bredd och djup.

Dessutom, vad är en araba?

aaraba är ett gamalt arabiskt ord för bil, det är inte lika använtbart idag som det var för några år tidigare, men används ändå lite då och då. Är en Kalle? Kalle kan bland annat beskrivas som ”(bokstavering) bokstaven k i det svenska bokstaveringsalfabetet”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av Kalle samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

På motsvarande sätt, vad är naknemo?

Enligt flera sajter, bland annat Slangopedia, betyder Naknemo (ibland även stavat näkno, näknemo eller nakno emo) ”Knulla din mamma”. Och en annan fråga, vad är ärrad? Ärrad betyder i stort sett samma sak som erfaren.

Därefter, vad är en beshlik?

Spliff: joint, blandning, cannabis, tobak. Femma: 5a, näve, hand, en hel, Beshlik – fem gram marijuana/hasch.

By Dunton Minanya

Similar articles

Hur hittar jag gateway? :: Vad betyder op i spel?
Användbara länkar