Hem > H > Hur Fungerar Imap?

Hur fungerar IMAP?

Med IMAP kan du komma åt din e-post var du än är och från valfri enhet. När du läser ett e-postmeddelande med IMAP laddar du faktiskt inte ned det eller lagrar det på datorn. i stället läser du den från e-posttjänsten.

Läs mer

Related

Hur fungerar JPG?

JPEG är en destruktiv komprimeringsmetod som används för att se till att de digitala bilder som används är så små som möjligt och laddas snabbt när någon vill se dem.

Var hittar jag IMAP?

I verktygsfältet i Outlook Web App väljer du Inställningar. > E-post > POP och IMAP. Servernamnet för POP3, IMAP4 och SMTP och andra inställningar som du kan behöva ange finns på sidan POP- och IMAP-inställningar. Vad är min IMAP? IMAP står för Internet Message Access Protocol och är ett Internetstandardprotokoll för e-post som tillåter att din e-postklient (t. ex Microsoft Outlook 2007, Mozilla Thunderbird, m. fl) får åtkomst till e-postkonton på en e-postserver.

Vad är personligt POP3?

När du använder POP3, Post Office Protokoll 3, hämtas ditt mejl från servern när du läser det. Efter det finns den bara lokalt på den enhet du läser din mejl på, till exempel din dator. IMAP används, till skillnad från POP3, för att läsa meddelandet direkt på e-postservern istället för att ladda hem det. Vad är IMAP konto Telia? IMAP innebär att originalet av din e-post sparas på e-postservern så att du bland annat kan läsa din e-post på fler enheter. Med POP3 sparas din e-post och dina kontakter lokalt på en enhet. Om du raderar något i ditt e-postprogram finns det alltså inte sparat på din Telia Webmail. Vi rekommenderar alltid IMAP.

Related

Varför fungerar inte cigarettändaruttag?

Cigarettändaren eller 12V fungerar inte. Det är en bra idé att kontrollera 12v-uttagen på sidan av instrumentbrädan.

Hur fungerar e-post?

E-brev läses med ett e-postprogram som antingen kommer åt e-posten som filer på datorn eller kommunicerar med en e-postserver med hjälp av IMAP, POP3 eller liknande protokoll eller med hjälp av ett WWW-gränssnitt (”webbpost”). I fall av webbgränssnitt används en vanlig webbläsare som e-postprogram. Och en annan fråga, vem är min e-postleverantör? Är du osäker på vem som är din e-postleverantör? Titta på din e-postadress. Ordet direkt efter @-symbolen är normalt din e-postleverantör.

Och därefter, vilken smtp server ska jag använda?

Port 25 är den normala för e-post mellan servers, men är nästan alltid stängd för privatpersoner hos dom flesta Internetoperatörer via ADSL. Fiber och ADSL i företagsabonnemang kan ha port 25 öppen, men klienter skall ändå skicka via port 587. Man skall alltid aktivera kryptering SMTP med StartTLS på port 587. Hur får jag igång min mail? Så här ställer du in ett e-postkonto automatiskt

  1. Gå till Inställningar > E-post och tryck sedan på Konton.
  2. Tryck på Lägg till konto och välj sedan din e-postleverantör.
  3. Ange din e-postadress och ditt lösenord.
  4. Om du ser Nästa trycker du på Nästa och väntar på att Mail verifierar ditt konto.

Vad är Hotmail för kontotyp?

Hotmail blir Outlook. Men Hotmail kommer inte att försvinna. Webbtjänsten byter namn till Outlook.com och alla gamla konton kommer att fungera som tidigare. På Microsofts webbplats kan du kan läsa mer om övergången och vad den innebär för dig som har ett Hotmail-konto.

By Jere Scialdone

Similar articles

Vad är det för speciellt med IMAX? :: Hur många sakrament har den katolska kyrkan?
Användbara länkar