Hem > V > Vad Kostar Det Att Ta En Uber?

Vad kostar det att ta en Uber?

Prisberäkningarna omfattar aktuellt dynamiskt pris i ditt område. Appen meddelar dig även när dynamisk prissättning är aktivt. När du ska beställa en resa måste du godkänna den aktuella multiplikatorn för dynamisk prissättning som visas på skärmen som ett heltal med en decimal.

Läs mer

Related

Hur mycket kostar 3D Printing?

En 3D-skrivare för entusiaster kostar mellan 15 000 och 35 000 kr, en 3D-skrivare för professionella skapare kostar mellan 35 000 och 60 000 kr och en 3D-skrivare för industriellt bruk kostar mellan 200 000 och 1 000 kr.

Med detta i åtanke, vad krävs för att köra uber i sverige?

Vanliga frågor från förare

Vad krävs för att köra med Uber? Du måste vara så gammal som krävs för att köra i din stad, ha ett giltigt transportmedel och skicka in de dokument som krävs, inklusive ett giltigt taxikörkort och, om du är åkare, ett giltigt taxitrafiktillstånd.
Får man köra Uber i Sverige? Komma igång. Om du är 21 år eller äldre, är EES-medborgare, har ett giltigt körkort (typ B i minst 2 år eller typ D) och vill köra i Stockholm, Göteborg eller Malmö, fortsätt läsa för att ta reda på hur du kör med Uber.

Vad krävs för att köra för Uber?

Villkor. För att få köra en Uber-taxi måste du haft giltigt B-körkort samt ha en taxilegitimation. Har du ingen erbjuder Uber dig hjälp att skaffa det. När det kommer till bilen ska den enligt Uber inte ha några kosmetiska skador och vara taxiregistrerad. Vilket taxibolag är billigast?

BolagPris (SEK)
Taxijakt239 kr
Top Cab275 kr
Academic Cab279 kr
Two Dices299 kr

Related

Vad kostar en 8K tv?

Den nya Q700T är den billigaste 8K-TV:n hittills, och priserna verkar riktigt hyggliga. Det finns en antydan om cirka 35 000 för 65-tummaren. Storebror Q800T finns inte i en mindre skärmstorlek.

Hur mycket billigare är Bolt?

Bolt meddelar att de från och med idag sänker sina priser med 10 procent för Bolt standard, 9,5 procent för kategorin Economy och 18 procent för sin premiumkategori. Och en annan fråga, vad kostar bolt taxi? Priserna varierar stort beroende på var och när du vill hyra en elsparkcykel, just nu erbjuder till exempel Bolt gratis upplåsning och 2 kronor i minuten för att köra, vilket är överlägset billigast av tjänsterna. Du kan även köpa ett abonnemang i form av dag-, vecka-, eller månadspass för 99, 149 eller 389 kronor.

Följaktligen, vad kostar uber till arlanda?

Taxi BolagPris (SEK)
Taxi 020495 kr
Taxi Kurir495 kr
Sverige Taxi495 kr
UBER525 kr
Vad kostar det att åka taxi per mil?
TariffNärKostnad
1Övrig tid som ej specificeras i taxa 2Grundavgift 59 kr + 565 kr/tim + 14:90 kr/km
2Fre kl 15 – mån kl 06. Från kl 15 – kl 06 nästkommande helgfria vardag: – dag före midsommar-, jul- och nyårsafton. – dag före helgdag som ej är ordinarie sön.Grundavgift 59 kr + 595 kr/tim + 14:90 kr/km

Och därefter, vad betyder uber x3?

Vad är uberX? – En privat resa till ett vardagspris. För att göra det möjligt att hålla större avstånd mellan passagerare och förare får passagerare inte längre sitta i framsätet när de reser med Uber. Detta innebär att det vid varje resa med Uber finns en passagerarplats mindre.

By Tarkany Boarts

Similar articles

Hur blir man en Uber chaufför? :: Vad innebär Uber?
Användbara länkar