Hem > V > Vart Skriver Man In Verifieringskoden?

Vart skriver man in verifieringskoden?

Du kan konfigurera Google Authenticator eller en annan app som skapar engångsverifieringskoder när du inte har tillgång till internet eller mobildata. Du verifierar din identitet genom att ange verifieringskoden på inloggningsskärmen. Obs! Lämna aldrig ut verifieringskoderna till någon.

Läs mer

Related

Vart kan man skriva dokument?

Redigera enkelt Microsoft Word-filer online utan att konvertera dem, och lägg till de utökade samarbets- och hjälpfunktionerna från Docs, till exempel kommentarer, åtgärder och Smart Compose. PDF-filer kan importeras så att de kan redigeras direkt.

Med hänsyn till detta, vad är verifieringskod för google?

Om du använder tvåstegsverifiering har du valt att få en verifieringskod via sms när du loggar in. Koden ger kontot ett extra skydd. Läs mer om tvåstegsverifiering. Om du skapar ett Google-konto kan vi be dig att ange en verifieringskod som vi skickar till din mobil. Med detta i åtanke, hur ska jag verifiera min e postadress? Logga in på e-postkontot för att verifiera kontot

  1. När du skapar kontot får du ett e-postmeddelande från Google. Öppna e-postmeddelandet och leta reda på verifieringskoden.
  2. Slutför konfigurationen av kontot genom att ange verifieringskoden när den efterfrågas.

Därefter, får inte verifieringskod från google?

Du fick ingen verifieringskod

Om vi upptäcker något ovanligt med hur du loggar in, till exempel din plats, kanske du inte kan få en verifieringskod via sms. Om ett sms med en verifieringskod har skickats till telefonen kontrollerar du att abonnemanget och den mobila enheten har stöd för sms.
Hur autentiserar man? Google har olika typer av tvåfaktorsautentisering. Utöver traditionella lösenord kan användare ange en engångskod som de får via sms eller röstsamtal eller som de genererar med appen Google Authenticator, som körs på Android och på Apples mobila operativsystem iOS.

Related

Vart kan man köpa kontantkort till 3?

Det är inte möjligt att beställa förbetalda kort efter den 1 september 2021. Du kan inte ladda ditt befintliga kort efter den 31 december 2021. Detta gäller både mobilkort och bredbandskort.

Var hittar jag Kodskaparen?

För att aktivera tvåstegsverifiering på Facebook loggar du in på ditt konto och går till säkerhet. Där hittar du Two-Factor Authentication, klicka där. Här kan du välja vilken typ av tvåstegsverifiering du vill använda, där vi rekommenderar SMS eller via kodskapare-appen då det är enkelt. Varför får jag verifieringskod från Microsoft? Säkerhetsinformation är en alternativ e-postadress eller ett telefonnummer som du lägger till i ditt konto. Om du glömmer bort lösenordet, eller om någon annan försöker ta över ditt konto, kan vi skicka en verifieringskod till den alternativa e-postadressen eller telefonnumret.

Varför logga in på Google?

Ditt Google-konto hjälper dig att spara tid genom att automatiskt fylla i lösenord, adresser och betalningsinformation med de uppgifter som du har sparat i ditt konto. När du loggar in på Google-kontot samverkar alla Google-tjänster som du använder så att du kan få mer gjort. Varför vill Google ha mitt födelsedatum? Om du inte är gammal nog att hantera ditt konto på egen hand kan du be en förälder att konfigurera kontroll av det med hjälp av sitt Google-konto så att du kan fortsätta att använda kontot. Från och med att du angav födelsedatum har du 14 dagar på dig att aktivera kontroll innan kontot inaktiveras.

Följaktligen, hur verifierar jag mitt microsoft-konto?

Verifiera en e-postadress i ditt Microsoft-konto

  1. Logga in i Hantera hur du loggar in på Microsoft.
  2. En Verifiera-knapp visas bredvid alias som inte har verifierats.
  3. Klicka på Verifiera bredvid din e-postadress och klicka sedan på Skicka e-post.

By Glimp Gierling

Similar articles

Hur använder man Viber? :: Hur mycket snabbare laddar USB-C?
Användbara länkar