Hem > H > Hur Får Man Widgets?

Hur får man widgets?

Tryck och håll ned på ett tomt område på hemskärmen och tryck sedan på knappen Lägg till när den visas längst upp till vänster. Välj en widget i listan till vänster. Svep åt vänster eller höger på widgeten och välj en storlek, och tryck sedan på Lägg till widget.

Läs mer

Related

Hur gör man widgets iOS 14?

Håll ett tomt område på hemskärmen tills apparna börjar vibrera och lägg till en massa saker på det. Knappen Lägg till finns i det övre vänstra hörnet. Välj en widget, välj mellan tre storlekar och lägg sedan till den. Vänta en sekund och tryck på Klar.

På motsvarande sätt, vad är en widget iphone?

Med widgetar får du snabbt information från dina favoritappar i en överblick. Med iOS 14 och senare kan du använda widgetar på din hemskärm för att ha din favoritinformation nära till hands. Du kan också använda widgetar från vyn Idag genom att svepa åt höger från hemskärmen eller låsskärmen. Och därefter, hur tar man bort en widget? För att ta bort en widget helt och hållet öppnar du Androids inställningsmeny och väljer Appar och aviseringar, Visa alla appar. Nu ser du en alfabetisk lista, och du kan nu klicka på Agenda Widget. Här är det bara att välja Avinstallera för att ta bort den.

Därefter, hur lägger man en app på skrivbordet?

Så här lägger du till genvägar på skrivbordet

  1. Tryck och håll ned (eller högerklicka) på skrivbordet och välj Ny > Genväg.
  2. Ange platsen för objektet eller välj Bläddra för att hitta objektet i Utforskaren, välj platsen och välj OK.
  3. Välj Nästaoch sedan Slutför.
Och därefter, hur får man tillbaka en app till hemskärmen? Börja med att scrolla mellan dina hemskärmar så långt åt höger som möjligt (genom att att dra fingret åt vänster på skärmen). När du når den sista hemskärmen scrollar du ytterligare en gång för att få fram det så kallade Appbiblioteket.

Related

Hur får man widgets till hemskärmen?

Det finns en tom plats på startskärmen. Du kan trycka på Widgets. Rör vid något och håll kvar det. Hemskärmar visas. Den önskade platsen kan nås genom att dra. Lyft upp handen.

Följaktligen, hur ändrar man apparnas utseende iphone?

Personligt utseende på appar

Öppna appen och klicka Skapa genväg > Lägg till åtgärd > välj vilken app du vill designa och döp din skapelse. För att ge den en personlig look och lägga till den på hemskärmen, klicka på de tre prickarna. Välj sedan vilken bild du vill använda dig av från din kamerarulle. Voilà!
Hur få tillbaka app på iphone? Återskapa en inbyggd app som du har tagit bort

  1. Gå till App Store på din iOS-enhet.
  2. Sök efter appen. Se till att du använder exakt samma namn på appen. Hitta rätt namn på inbyggda appar.
  3. Tryck på för att återskapa appen.
  4. Vänta tills appen har återskapats och öppna den sedan från hemskärmen.

Man kan också fråga hur får jag tillbaka en app till hemskärmen iphone?

Om du har tagit bort en app från hemskärmen och vill lägga till den igen gör du så här: Leta upp den i appbiblioteket, tryck och håll på ikonen och välj Lägg till på hemskärmen. Du måste sedan flytta den till rätt plats – systemet kommer inte ihåg var den låg tidigare. Man kan också fråga hur lägger man till en bild på widget? Du lägger den i en textwidget. Ladda upp bilden och kolla bildens adress genom att klicka på ”redigera”-länken snett upptill vid bilden, och så stoppar du in den adressen i widgeten.

Hur lägger man till på hemskärmen?

Gå in på webbplatsen i Safari-appen.

  1. Klicka sedan på menysymbolen längst ner på skärmen och välj alternativet Lägg till på hemskärmen.
  2. Du får möjlighet att namnge länken. Tryck sedan på Lägg till.
  3. Länken blir då nåbar som en egen app på din hemskärm.
  4. /Stina.

By Tema Dosher

Similar articles

  • Hur funkar widgets?

    Det finns en tom plats på startskärmen. Du kan trycka på Widgets. Rör vid något och håll kvar det. Startskärmarna visas. Den önskade platsen kan nås genom att dra. Lyft upp handen.

  • Var hittar jag widgets?
Hur vet man om man har WiFi 6? :: Hur funkar widgets?
Användbara länkar