Hem > V > Vilka Ligor Sänder Viaplay?

Vilka ligor sänder Viaplay?

Total

  • Sport. All vår Vintersport, UEFA Europa League, UFC, NFL, Bundesliga, DP World Tour m.fl.*
  • Premium Sport. Premier League, Formula 1, NHL, Golf Majors & Ryder Cup.
  • Film. Massor av film.
  • Hela vårt serieutbud.
  • Kända filmer & serier för barn.

Läs mer

Related

Vilka lampor ska lysa på routern Telia?

Alla tjänster är igång. Routern är på väg att starta. Strömmen är på men vissa tjänster fungerar inte, t.ex. inte kontakt med station, inte internet, inte bredbandstelefoni. Den röda lampan betyder inte att routern är trasig.

Med hänsyn till detta, vem sänder damallsvenskan 2021?

Från och med nästa år kan du se Djurgårdens matcher i OBOS Damallsvenskan i Viaplay. OBOS Damallsvenskan tog under förmiddagen ett stort kliv framåt. NENT som har tjänsterna och kanalerna Viaplay/Viasat/TV6 har köpt rättigheterna för serien perioden 2022-2026. Med detta i åtanke, vilken kanal sänder chl 2021? Champions Hockey League LIVE på SVT Play.

Vart kan man se PSG vs Troyes?

SofaScore livescore är tillgänglig som iPhone- och iPad-app, Android-app på Google Play och Windows Phone-app. Du kan hittas oss i alla stores på olika språk som "SofaScore". Installera SofaScore-appen och följ Paris Saint-Germain Troyes live på din mobil! Vilka vann matchen idag? Verstappen vann duellen med Leclerc i Miami.

Related

Vilka TV kanaler sänder i 4K?

Det finns cirka 80 kanaler runt om i världen som sänder i 4K och VoD-tjänster som Amazon Prime, Vudu och Rakuten erbjuder också ett stort utbud av innehåll som filmer och tv-serier i 4K. Om du har en 4K-spelare kan du köpa och njuta av 4K-skivor.

Dessutom, vad står psg för?

Paris Saint-Germain F.C. (även kallat "PSG") är en professionell fotbollsklubb från Paris i Frankrike. Den 12 augusti 1970 gick klubbarna Stade Saint-Germain och Paris FC ihop och bildade klubben. Vem vann franska ligan? franska

StatFrankrike
Internationella cuperUefa Champions League Uefa Europa League Uefa Europa Conference League
Regerande mästareLille OSC (2020/2021)

Dessutom, vem har gjort mest mål i psg historia?

PSG flest mål – tidernas främsta målskyttar i PSG

Zlatan Ibrahimovic trummar på i franska Ligue 1 och Champions League med Paris Saint-Germain. Efter cupsemifinalen onsdagen den 8 april, klättrar svensken upp i listan över de främsta målskyttarna i klubbens historia.
Vem leder skytteligan i världen?

LigaSpelareMål
Ligue 1Kylian Mbappe24
SuperleagueJasmin Kurtic Tom van Weert15
EredivisieSébastien Haller20
Serie ACiro Immobile27

Vad heter nederländska fotbollsligan?

Eredivisie (Nederländska: Ärodivisionen/Hedersdivisionen) är den högsta divisionen i fotboll i Nederländerna för klubblag. Den startade säsongen 1956/1957 och för närvarande deltar 18 lag, som möts hemma och borta i totalt 34 omgångar.

By Cummins

Similar articles

I vilken kanal kan man se OS? :: Vem sänder Champions League kval 2021?
Användbara länkar