Hem > V > Var Går Sommar-Os 2022?

Var går sommar-OS 2022?

Peking utsågs till arrangör av vinter-OS 2022 av IOK:s 128:e Session i Kuala Lumpur den . Peking vann med röstsiffrorna 44-40 mot Almaty, Kazakstan. Peking stod värd för sommar-OS 2008 och är därmed den första stad har arrangerat både vinter- och sommar-OS i historien.

Läs mer

Related

När kommer nya AirPods 2022?

Apple AirPods Pro 2 kanske inte kommer förrän i slutet av 2022, men förväntas ha förbättrad brusreducering. AirPods Pro 2 kommer inte att dyka upp förrän under tredje kvartalet 2022, enligt en läcka i branschen. Han hävdade fjärde kvartalet 2021 eller första kvartalet 2022.

Vilka kanaler visar OS 2021?

Huvudkanalen för TV-tittarna är Kanal 5 och det kommer bli en renodlad olympisk-kanal dygnet runt de 16 dagar som tävlingarna pågår. Sedan kommer även Kanal 9, Kanal 11 samt Eurosport erbjuda sändningar till sommarens events. Bettingstugan listar samtliga TV-tider för Sommarspelen 2021 för alla sporter. Med tanke på detta, vilken kanal går os på? Discovery har rättigheterna för OS 2022, i Peking. De har även haft rättigheterna för vinter-OS 2018 men också sommar-OS 20. Via Discoverys OS-sändningar så kan man se hela mästerskapet via Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport.

Hur se OS 2021?

Det är Discovery-gruppen med Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Eurosport och Eurosport 2 som äger rättigheterna och kommer sända OS 2021 i Tokyo för svenska tittare. Vilka tv kanaler sänder vinter OS 2022? Discovery äger rättigheterna att sända vinter-OS 2022 i Sverige. Tävlingarna kommer att sändas i Kanal 5, Kanal 9, Eurosport och kan streamas på Discovery Plus. Kanal 5 kommer fungera som huvudkanal med de största tävlingarna och det mesta ur svenskintresse.

Related

Hur många dagar 2022?

Det finns en långhelg att se fram emot i juni när nationaldagen slutar på en måndag. Det är inte arbetstagarnas år. Året har samma antal arbetsdagar som 2021, enligt Statistiska centralbyrån och Konjunkturinstitutet.

Dessutom, vilken kanal sänder vinter os 2022?

Vilka kanaler sänder de Olympiska Vinterspelen? Discovery äger rättigheterna att sända de Olympiska Vinterspelen 2022 i Sverige. Tävlingarna kommer att sändas i Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport. Kanal 5 fungerar som huvudkanal med de största tävlingarna med ett svenskintresse. Hur kallt är det i OS byn i Kina? Det kan bli ner mot –20 grader när OS-tävlingarna i skidskytte och längd startar i helgen. Samtidigt har Sebastian Samuelsson snarare haft problem i sitt rum i OS-byn. – Det var kallare än att tälta, säger han.

Får man betalt i OS?

Internationella Olympiska Kommittén ger inga pengar till OS-medaljörer, men det gör däremot deltagarnas hemland. Åtminstone i de flesta fall. Utöver prispengarna tjänar deltagarna även pengar på kontrakt med sponsorer. Man kan också fråga hur mycket är ett os guld värt i pengar? Svenska olympiska kommittén har som policy att aldrig belöna OS-framgångar med ekonomiska bonusar. Men vinner svenska längdskidåkare medaljer i Peyongchang går de inte lottlösa. Ett guld är värt 150 000 kronor.

Vad är ett OS guld värd?

En OS-medalj är såklart ovärderlig, men om vi bortser från det och bara ser till det rent materiella värdet är årets guldmedaljer inte värda så mycket som man kan tro. Enligt NBC är årets medaljer värda 750 dollar, vilket i runda slängar motsvarar 7 400 kr.

By Shriner

Similar articles

Varför produceras Iphone i Kina? :: Vilka svenska TV kanaler sänder OS?
Användbara länkar