Hem > H > Hur Lägger Man Upp En Händelse?

Hur lägger man upp en händelse?

INSTAGRAM STORIES

  1. Steg 1. Svep åt höger i flödet.
  2. Steg 2. Tryck på längst ned på skärmen för att ta ett foto eller tryck och håll nere för att spela in en video. Välj ett foto från telefonens bibliotek eller galleri genom att svepa uppåt från valfri plats på skärmen.
  3. Steg 3. Tryck på , eller.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Följaktligen, kan man byta ut en bild på instagram?

Redigera inlägg efter publicering

Så här gör du: Gå in på bilden eller klippet som du har publicerat, tryck på de tre prickarna högst upp i det högra hörnet och välj sedan ”Redigera”.
Och en annan fråga, hur gör man flera bilder i en? Del 6.Blanda foton på Android-telefoner

  1. Ladda ner InstaPicFrame för Instagram i Play Butik.
  2. Starta appen för fusion av foton och välj Pro-läge.
  3. Appen frågar dig hur många bilder du vill slå samman.
  4. Välj en layout och välj foton från fotogalleriet för varje position.
  5. Justera bilderna och klicka sedan på Save.

På motsvarande sätt, kan man se när man skaffade instagram?

Klicka på längst ned på skärmen Settings. Gå till Security. Tryck sedan på Access Data under Data and History. Kan man se sina gamla inlägg på Instagram? Instagram delar nu med sig av all data som finns kopplat till en användare. Med andra ord kan du få se alla bilder, videos, likes, kommentarer och gamla stories sedan du skaffade appen. Vågar du titta?

Related

Hur lägger man en app på skrivbordet?

Det enklaste sättet att lägga till en ny genväg på skrivbordet är att trycka på och hålla kvar den.

Med detta i åtanke, hur ändrar man flödet på instagram?

Genom att klicka på Instagram-loggan i toppen av appen i din telefon så kommer de här nya valen fram. Favoriter låter dig se det senaste från upp till 50 konton bland de du följer, vilka väljer du själv. Poster från de här favoriterna kommer också visas längre upp i ditt flöde. Är Instagram nere? Instagram avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna

Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen. Downdetector rapporterar bara en händelse när antalet problemrapporter markant överstiger den vanliga volymen för det klockslaget.

Vad är flödet på Instagram?

Instagram-flödet är en plats där du kan dela saker och hålla kontakt med personer som du bryr dig om. När du öppnar Instagram eller uppdaterar flödet visas de foton och videor som vi tror att du bryr dig mest om överst i flödet. Därefter, hur delar man någon annans story? Hur man skickar en berättelse till någon annan

Om det inte är det kommer du inte att se alternativet att skicka det till en annan person. För att skicka en befintlig berättelse till en annan användare på Instagram, gör så här: Tryck på Story högst upp på skärmen.

Följaktligen, hur funkar layout?

Layout låter dig välja hur bilderna ska placeras och du kan både ta bilder direkt eller välja bilder från mobilens kamerarulle. Funktionen fungerar bara med stillbilder, så du kan inte lägga till videoklipp.

By Mundford

Similar articles

Hur kan man se sina mest spelade på Spotify? :: Vad gör man om det blir strömavbrott?
Användbara länkar