Hem > V > Varför Kraschar Google Hela Tiden?

Varför kraschar Google hela tiden?

Google har en enkelt lösning

Problemet härrör från en felaktig uppdatering av Android System WebView, som gör att webbinnehåll kan läsas in i en app. Android System WebView är en viktig del av Android som många andra appar är beroende av. Lösningen är att uppdatera Android System WebView.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Vad är det för fel på Google?

Google avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna

Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen. Downdetector rapporterar bara en händelse när antalet problemrapporter markant överstiger den vanliga volymen för det klockslaget.
Varför står det att appen kraschar? Vi vet att det är jobbigt om appen kraschar, men få inte panik än! Det finns några felsökningssteg du kan försöka ta: Men kontrollera först att du har en stark internetanslutning, försök växla mellan WiFi och mobildata för att se om det finns ett problem där eller inte. Radera och återinstallera appen.

Varför stänger telefonen av sig själv?

Ta bort nyligen nedladdade appar en i taget. Läs mer om hur du tar bort appar. Starta om telefonen som vanligt efter varje app du tar bort. Kontrollera om problemet försvann när du tog bort appen. Därefter, vad är det för fel på min mobil? Kontrollera att det finns täckning om du befinner dig på en ny plats. Kontrollera att vi inte har en pågående driftstörning där du befinner dig. Säkerställ att du har den senaste mjukvaran i din mobiltelefon. Hjälper inget av detta behöver du kontakta kundservice för vidare felsökning.

Related

Varför heter det Cigarettuttag?

Nya bilar har en plastkontakt i uttagen med en liten cigarettsymbol för att visa att det finns en cigarettändare under kontakten.

Med tanke på detta, när mobilen låser sig?

Om du har en Android telefon så kan dem flesta modellerna stängas av eller startas om genom att hålla inne strömknappen, om det inte funkar så testa att hålla inne både strömknappen och volym ner-knappen samtidigt. Hur rensar man cache på Android? Hur Rensa Android App Cache:

  1. Öppna appen Inställningar.
  2. Svep nedåt och tryck på "Appar".
  3. Från listan över appar, tryck på den du vill rensa cacheminnet för.
  4. Tryck på "Lagring" på appens appinfo -skärm.
  5. På nästa skärm ser du en knapp som säger "Rensa cache". Tryck på den för att rensa den enskilda appens cache.

På motsvarande sätt, varför fungerar inte google på mobilen?

Steg 1: Sök efter uppdateringar i Google-appen

Öppna Google-appens sida i Google Play Butik på en telefon eller surfplatta med Android. Tryck på Uppdatera. Om det står Installerad har du redan den senaste versionen.
Dessutom, varför funkar inte google på mobilen? Felsöka telefoner och surfplattor med Android

Om Google-assistenten inte fungerar eller svarar på ”Hey Google” på Android-enheten kontrollerar du att Google Assistant, Hey Google och Voice Match har aktiverats: På en telefon eller surfplatta med Android: Öppna Assistent-inställningar eller öppna Google Assistent-appen.

Vad är det för skillnad på Google och Google Chrome?

Operativsystemets mindre betydelse. Tanken med Google Chrome är att till skillnad från Firefox, som bygger på applikationer man kan lägga till och som inte är tillagda i basutgåvan, så är alla Google-relaterade produkter integrerade med webbläsaren.

By Giacamo Kondos

Similar articles

Varför laddar min mobil så långsamt? :: Varför funkar inte Google på mobilen?
Användbara länkar