Hem > K > Kan Man Dölja En Vän På Facebook?

Kan man dölja en vän på Facebook?

Facebook tillåter ställa in dina kompisers synlighet på Facebook till "bara jag" För att hålla vår vänlista gömd från tredje part, även om du konfigurerar din vänlista som privat, kan andra användare se en del av listan tack vare tillägget Facebook Friend Mapper.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Följaktligen, kan inte uppdatera nyhetsflödet på facebook?

Nyhetsflödet bör vara fyllt med uppdateringar från personer och sidor som du följer. Om flödet är tomt kan du stänga och öppna Facebook på nytt för att uppdatera nyhetsflödet. Om det inte fungerar kan du läsa om hur du anmäler ett problem med Facebook. Med tanke på detta, vad är skillnaden på nyhetsflöde och din händelse på facebook? När du delar något i din händelse visas det på flera olika platser, som: Överst i nyhetsflödet på Facebook: Din händelse visas längst upp i vänners eller följares nyhetsflöden på Facebook. Längst upp i ditt eget Nyhetsflöde blir din händelse den första i det avsnittet.

Hur grattar man någon på Facebook?

Gå till din väns profil. Bläddra ned till Inlägg och tryck sedan på Skriv på [namns] tidslinje. Skriv ett meddelande eller välj att lägga till något i inlägget. Tryck på Inlägg. Därmed, kan inte se alla inlägg på min tidslinje? Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Bläddra ned till Sekretess och tryck på Profil och taggning. Tryck på Vill du granska inlägg som du har taggats i innan inlägget visas i din profil?

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Hur kan man se alla kommentarer på Facebook?

Om du vill ändra ordningen på kommentarerna klickar du på aktuellt alternativ för kommentarsordning nere till vänster i inlägget (exempel: Senaste, Alla kommentarer, Mest relevanta) och väljer sedan ett nytt alternativ: Senaste för att visa alla kommentarer, med de senaste kommentarerna först. På motsvarande sätt, kan inte se kommentarer? Steg 1: Gå till fliken GRANSKA och välj ”Slutlig: Visa tillägg” i rullgardinsmenyn (Word 2013). Steg 2: Klicka på ”Visa tillägg” under ”Slutlig: Visa tillägg” och markera ”Kommentarer” (Word 2013).

Hur ser jag kommentarer på Facebook?

Gå till tråden där vännen har skrivit sin kommentar och klicka på siffran som visar hur många skrivna kommentarer det finns i tråden. Leta reda på länken Senaste, som ligger längst upp till höger i kommentarsrutan. Klicka på länken och det dyker upp en liten meny där du klickar på Toppkommentarer. Vilka visas som vänner på Facebook? Har du någonsin funderat kring hur Facebook valt vännerna som står listade på din profil? Facebook använder faktiskt sparad information på de profiler du besöker mest tillsammans med de bilder du klickar på mest för att avgöra vad för information som visas om dig på profilen.

På motsvarande sätt, hur blir man offentlig på facebook?

Under ditt namn trycker du på målgruppsväljaren (exempel: Vänner). Tryck på cirkeln till höger om målgruppen som du vill ska se ditt innehåll (exempel: Vänner, Offentlig eller Bara jag). Läs mer om målgrupperna som du kan välja på Facebook.

By Smalley

Similar articles

Varför startar min Samsung om hela tiden? :: Kan äntligen se alla i nyhetsflödet Facebook?
Användbara länkar